Organizatorių archyvo nuotr.

Natūralūs šviesiaplaukiai sudaro vos 2 procentus žmonijos – ko gero, būtent dėl to kone kas trečia moteris norėtų pašviesinti savo sruogas. Šviesius tonus renkamės dėl įvairių priežasčių – vieniems taip tiesiog gražiau, kiti nori paslėpti žilas sruogas arba tiesiog norisi kardinaliai pakeisti įvaizdį. Vis dėlto, šviesinantiems plaukus, būtina pasirūpinti teisinga plaukų priežiūros rutina ir tinkamais produktais. ATWINS plaukų priežiūros profesionalai pataria, kaip prižiūrėti šviesius plaukus, kad šie sveikai žvilgėtų, o įvaizdis džiugintų nuo tos minutės, kad išeinate iš kirpyklos, iki tos, kai vėl sėdate pas meistrą į kėdę.

Pasirūpinkite plaukų struktūra

Kiekvienas patyręs plaukų meistras, prieš atlikdamas šviesinimą, supažindina klientą su plaukų pokyčiais, kurie laukia po procedūros. Šviesintas plaukas, kitaip nei natūralus, tikrai prašys daugiau dėmesio. Atliekant šviesinimą, plaukų struktūra kinta, jie tampa plonesni, lepesni, tinkamai neprižiūrint gali išsausėti, skilinėti, trupėti ar prarasti sveiką blizgesį. Užkirsti kelią šiems nemaloniems potyriams tikrai įmanoma, tačiau reikia pasirūpinti plauko struktūra. Ją užpildyti derėtų efektyviomis ir giliai įsiskverbiančiomis kaukėmis, tokiomis kaip evo Mane Attention. Jos sudėtyje esantys proteinai (baltymai) atstato pažeistą plauko struktūrą, sutvirtina, neleidžia plaukams trupėti, grąžina natūralų blizgesį. Nepamirškite – kaukę išlaikyti būtina nurodytą laiką, kad intensyvus produktas spėtų efektyviai atlikti savo užduotį ir tinkamai pripildytų plauką.

Organizatorių archyvo nuotr.

Rinkitės profesionalias ir veiksmingas priežiūros priemones

Kone kiekviena šviesiaplaukė susiduria su išties nemalonia situacija – salone sukurta tobula spalva laikui bėgant ima „plautis“, įgauna gelsvų atspalvių ir ima atrodyti nepatraukliai. Nuo tokios nemalonios situacijos gali išgelbėti profesionalios priežiūros priemonės. ATWINS plaukų stilistai pataria – išsaugoti šaltą šviesintų plaukų toną namuose padės evo Fabuloso Platinum šampūno ir kondicionieriaus duetas. Šios linijos šampūnas švelniai valo ir kartu neutralizuoja nepageidaujamus vario, gelsvus atspalvius, tuo pat metu minkština, švelnina ir nesausina plauko, tad išsaugoma stipri ir nepažeista jo struktūra. Kartu naudokite ir spalvos palaikymo kondicionierių, kuris akimirksniu užbaigia procesą dar labiau atgaivindamas atspalvį ir plaukų struktūrą bei grąžina sveikų plaukų blizgesį.

Be abejo, šviesių plaukų (kaip ir tamsių) priežiūros rutinoje svarbų vaidmenį atlieka ir apsauginės priemonės. Plaukus kasdien veikia oro sąlygos, transporto išmetamosios dujos, dulkės, miesto smogas ir UV spinduliai. Išsaugoti švelnias ir gražias sruogas stilistai rekomenduoja naudojant Nook Magic Arganoil dvifazį arba evo Day of Grace nenuplaunamą kondicionierių. Šios priemonės puikiai tinka plonesniems plaukams, suteikia jiems drėgmės, glotnumo ir apsaugo nuo visų žalingų aplinkos veiksnių.

Organizatorių archyvo nuotr.

Formavimui – tik aukščiausios kokybės įrankiai

Savaime suprantama yra ir tai, kad šviesinti plaukai yra kur kas silpnesni nei natūralūs, todėl karštus formavimo įrankius derėtų naudoti itin atsargiai. Štai tiesinimo žnyples plaukų profesionalai siūlo pakeisti aukštos kokybės džiovintuvu – išmokusi glotniai, sruogą po sruogos tempiant išsifenuoti plaukus ne tik sukursite natūralesnį įvaizdį, bet ir apsaugosite plaukus nuo išdžiovinimo ir susilpnėjimo. Lengvas, ergonomiškas ir turmalinu bei vitaminais praturtintas plaukų džiovintuvas Cloud Nine Airshot ir patogus apvalus šepetys bus puikiausias duetas jūsų kasdienėje plaukų priežiūroje. Naudodama stilistų mėgstamus įrankius greičiau ir efektyviau išdžiovinsite plaukus ir taip išvengsite ilgalaikio karščio poveikio bei išsaugosite sveiką jų žvilgesį.

Organizatorių archyvo nuotr.
Organizatorių archyvo nuotr.
Organizatorių archyvo nuotr.

Platų produktų asortimentą, skirtą puoselėjančiai ir rūpestingai šviesintų plaukų priežiūrai, rasite ATWINS elektroninėje parduotuvėje.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: