Spencerio Selovero nuotr. / Pexels.com

Jei kada nors turėjote klausimų, susijusių su vyriškais aksesuarais, esate tinkamoje vietoje. Šį straipsnį sukūrėme siekdami suteikti žinių ir atverti vyrų aksesuarų pasaulį.

Anksčiau aksesuarai buvo prabanga, kurią galėjo sau leisti ne visi vyrai. Nors tie laikai jau nutolę, dabar įvairūs įvaizdžio priedai yra labiau prieinami kiekvienam. Vis dar galite rasti brangų laikrodį ar vientiso aukso apyrankę su deimantais, bet galite rasti ir pigesnių sprendimų, tokių kaip laikrodis be jokių puošnių detalių ar natūralaus akmens apyrankė su auksu. Tiesą sakant, šiandien vyrauja minimalizmo tendencija, kad ant žiedo nėra brangiausių deimantų. Atvirkščiai, žmonės bando išsiskirti iš minios būdami išskirtiniais ir dėvėdami prekių ženklus, apie kuriuos daugelis nėra girdėję. Manoma, kad madinga yra tai, kas puikios kokybės. 

Labai dažnai susimąstome, ar nešioti kaklaraištį arba laikrodį, ar nenešioti? Kiek turėtų kainuoti mano papuošalai? Kokio tipo batai puoš mane? Dėl pastarosios papuošalų kategorijos galite įkvėpimo ieškoti čia: https://www.batuskveras.lt/21-vyriski-batai

Kas yra vyriški aksesuarai?

Vyrams yra daug įvairių drabužių aksesuarų. Viskas, kas pridedama prie jūsų bendro marškinių ir kelnių derinio, gali būti laikoma aksesuaru.

Taigi, ar švarkas yra aksesuaras? Ne. Techniškai tai yra aksesuaras, nes jis papildo jūsų marškinius ir kelnes, tačiau apskritai jis nėra laikomas aksesuaru. Aksesuarai dažniausiai yra smulkūs dalykai, kuriuos pridedate prie savo aprangos ir darote ją unikalesnę. Striukė yra didelis drabužis ir dėvimas panašiai kaip gobtuvas su užtraukiamu užtrauktuku, todėl yra drabužis, o ne aksesuaras.

Jei švarkas nėra aksesuaras, kas tai? Vyriški aksesuarai yra nedideli aprangos priedai. Aksesuarai gali būti naudojami jūsų stiliui individualizuoti ir atspindėti jūsų asmenybę arba tam tikrą požiūrį. Jie gali suteikti jūsų išvaizdai šilumos ir išugdyti tą šaunų vaikiną, kuriuo visada norėjote būti. Kita vertus, netinkamai dėvimi aksesuarai gali sugadinti visą aprangą. Nors tai nutinka retai, turėtumėte žinoti, kad taip gali nutikti. Bet niekada neprašausite, turėdami klasika dvelkiančius daiktus, pavyzdžiui, klasikinius batus, kuriuose dėvėti galėsite įvairiomis progomis (ši taisyklė galioja ir moterims: batai turi būti klasikinio stiliaus, tuomet niekada neišeisite iš mados).

Dabar, kai žinote bendrą informaciją apie vyriškus aksesuarus, galite skaityti toliau, kas šiandien laikoma vyriškais aksesuarais. Nesivaržydami pristatysime visą vyriškų aksesuarų sąrašą. 

Papuošalai

Papuošalai – tai asmeniniai papuošalai, kuriuose paprastai yra tauriojo metalo ar brangakmenio, siekiant dar labiau pabrėžti papuošalo svarbą žmogui. Papuošalai dažniausiai naudojami norint parodyti socialinį statusą ir (arba) asmenybę per skirtingus tipus, stilius ir formas. Papuošalai susideda iš trijų skirtingų subkategorijų: apyrankės, žiedai ir kaklo papuošalai. Visas kategorijas galima nešioti vienu metu arba atskirai.

Vienas geidžiamiausių šių dienų vyriškų aksesuarų – apyrankės. Vyriškos apyrankės yra seksualesnis bet kokio laisvalaikio ar formalaus stiliaus aksesuaras. Jos gali žymiai pagerinti jūsų stilių. Jas galima nešioti atskirai arba sujungiant kelias, kad būtų sukurtas elegantiškas komplektas.

Apyrankės yra labai įvairios, o apyrankės su karoliukais yra vienas iš labiausiai paplitusių stilių, greta tvirtų metalinių ir grandininių apyrankių. Kadangi apyrankių stiliai yra labai įvairūs, apyrankės yra labai paprastas būdas vyrams parodyti savo asmenybę. 

Ne visi vyrai yra pakankamai pasitikintys, kad mūvėtų žiedus. Per daug vyrų mano, kad vienintelis žiedas, kurį turėtų nešioti vyras, yra vestuvių žiedas. Laimei, pastaruoju metu viskas pasikeitė ir vyrai pradėjo suvokti žiedų, kaip madingų aksesuarų, potencialą. Ateityje madingi vyriški žiedai bus dažnesnis vaizdas. Kuo daugiau vyrų pradeda juos nešioti, tuo daugiau kiti įgyja drąsos sekti paskui.

Kaklo papuošalai šiandien yra labai paplitę. Dažniausiai vyrai kaklo papuošalus gauna kaip dovanas gimtadienio proga arba kaip meilės ženklą iš savo artimųjų.

Vienas iš dažniausiai naudojamų derinių – auksiniai arba sidabriniai kaklo papuošalai, ant kurių kabo kryžiaus formos pakabukas. Be to, šiuo metu tarp vyrų yra labai populiari tvirta grandinė be pakabuko.

Užsakymo Nr. KMC220108

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: