Pexels.com archyvo nuotr.

Nors iPhone naudotojai dažnai giria “Apple” už inovatyvius sprendimus ir patikimumą, kartais gali kilti problemų su prieigos kodais, kaip Touch ID ir Face ID. Šios funkcijos yra skirtos saugoti jūsų privatumą, bet kartais gali kilti trikdžių. Šiame straipsnyje aptarsime dažniausiai pasitaikančias problemas ir jų sprendimus.

Touch ID problemos ir jų sprendimai:

Nepavyksta nuskaityti piršto: Gali kilti dėl daugelio priežasčių: pirštas gali būti drėgnas, tepalas, likusios priemaišos gali trukdyti nuskaitymui.

Sprendimas: Valykite pirštą ir Touch ID mygtuką sausu, švariu audiniu. Iš naujo nustatykite piršto atpažinimą.

Touch ID veikia lėtai: Kai kuriems naudotojams atrodo, kad Touch ID atpažinimas užtrunka ilgiau nei įprastai.

Sprendimas: Pabandykite iš naujo nuskaityti pirštą ir patikrinti, ar nėra jokių atnaujinimų, kurie galėtų padėti išspręsti šią problemą.

Touch ID visai neveikia: Jei po kelių bandymų nėra jokio pagerėjimo, gali būti gilesnė problema.

Sprendimas: Atkūrimo režimu atstatykite iPhone arba kreipkitės į “Apple” serviso centra.

Face ID problemos ir jų sprendimai:

Face ID neatpažįsta veido: Dažnai tai yra dėl netinkamos registracijos arba dėl tam tikrų kliūčių, pvz., akiniai, kepurė ar šalikas.

Sprendimas: Pabandykite iš naujo nuskaityti veidą be jokių atributų, kurie galėtų trukdyti. Užtikrinkite, kad kameros lęšis būtų švarus.

Face ID veikia lėtai: Jei pastebite, kad Face ID atpažinimas tampa lėtesnis, gali būti keli dalykai.

Sprendimas: Įsitikinkite, kad iPhone yra atnaujintas iki naujausios versijos. Jei tai nepadeda, iš naujo nustatykite Face ID.

Face ID visai neveikia: Taip gali nutikti dėl programinės ar techninės problemos.

Sprendimas: Pirmiausia pabandykite išjungti ir įjungti telefoną. Jei tai nepadeda, pabandykite atstatyti visus nustatymus arba atkurti iPhone. Jei vis dar kyla problemų, geriausia kreiptis į iphone remonto centrą arba spauskite čia. .

Nors iPhone yra garsus dėl patikimumo, niekas nėra atsparus problemoms. Touch ID ir Face ID yra puikios saugumo funkcijos, tačiau kartais jos gali kelti problemų. Svarbu žinoti, kaip spręsti šias problemas, kad galėtumėte greitai ir efektyviai grįžti prie saugaus ir patogaus telefono naudojimo.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: