Organizatorių archyvo nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

BDSM žaidimai – tai nuogą kūną menkai dengiantys korsetai, akių kaukės, aštrūs botagėliai rankose ir nepatogios virvės, supančiojusios vieno iš partnerių kojas. Toks vaizdas neretai perteikiamas BDSM žaidimus atspindinčiose nuotraukose ir kitose vaizdinėse medijose. Nors daugeliui šis portretas atrodo bauginantis ir šiurkštus, pasidomėjus šia tema daugiau sugriaunami visi mitai ir nepagrįstos baimės. Norite sužinoti, kas yra BDSM žaidimai, kokie intymūs aksesuarai yra naudojami jų metu ir kuo skiriasi dominuojantis vaidmuo nuo paklūstančiojo? Kviečiame susipažinti ir paįvairinti savo intymųjį gyvenimą.

BDSM – tai ne fizinis smurtas

Kuomet žmonės išgirsta žodį BDSM ar perskaito apie tai pasakojančią istoriją, dažnai terminas tampa asociacija su blogu elgesiu prieš antrąją pusę, agresija ar net sadizmu – nei gundantys korsetai, nei plunksnų botagėliai į šią sąvoką, atrodo, nebetelpa. Vis dėlto, BDSM gali būti švelnus, suartinantis ir kūrybiškas žaidimas.

Abiejų pusių tikslas – suteikti kuo daugiau malonumo vienas kitam. Dominuojantis žaidėjas nubrėžia ribas ir kontroliuoja visą proceso eigą, o paklūstantis išsako savo norus ir taip prisideda prie kontrolės. Svarbu atminti, jog BDSM nėra tiesiog antrosios pusės galūnių supančiojimas virvėmis: tai fantazijų ir troškimų pildymas.

Prieš išbandydami šį intriguojantį nuotykį turite suprasti, jog pokalbis apie savo norus prieš žaidimą ir patirties aptarimas po jo – tai dalys, kurių negalima praleisti. Taip pat svarbu sugalvoti tam tikrą veiksmą ar žodį, kuris reikštų staigų žaidimo sustabdymą bet kuriuo momentu.

Pagrindinės intymaus žaidimo dalys

BDSM susideda iš trijų pagrindinių dalių:

  • jutiminiai žaidimai;

  • jutimų atėmimas;

  • suvaržymas.

Itin atviri korsetai arba tiesiog nuogas kūnas – tai svarbūs jutiminių žaidimų komponentai. Jų metu nuoga vieno iš žaidėjų (paklūstančiojo) oda yra dirginama ir stimuliuojama skirtingais įrankiais – švelniais, šiurkščiais, karštais arba šaltais. Pavyzdžiui, spenelius galima dirginti ledo kubeliu, paskui juos glostyti minkšta plunksnų šluotele, o galiausiai švelniai trinktelėti plakimo mentele. Koncentruotis galite ne tik į erogenines zonas, tačiau ir visą kūną.

Jutimų atėmimas dažniausiai derinamas su jutiminiais žaidimais – jo metu paklūstančiajam atimamas vienas ar daugiau pojūčių. Pavyzdžiui, rega atimama uždengus akis kauke. Ši BDSM dalis sustiprina bet kokius pojūčius, todėl paklūstantysis patiria didesnį malonumą ir susijaudinimą.

Suvaržymas – populiariausia BDSM atšaka. Čia taip pat didelį vaidmenį atlieka seksuali apranga, tokia kaip korsetai bei suvaržymui skirti intymūs aksesuarai. Suvaržymo metu paklūstantysis yra supančiojamas virvėmis, antrankiais arba kitomis sistemomis, todėl negali judėti. Tai irgi prisideda kuriant įtampą ir jaudulį.

Ir pradedantiesiems, ir pažengusiems

Svarbu, jog priskirtumėte save teisingai kategorijai – ar esate pradedantieji, ar pažengusieji. Pirmuoju atveju rinkitės BDSM skirtus intymius aksesuarus, kurie yra saugūs ir nereikalaujantys papildomų atsargos priemonių. Tai gali būti švelnūs plunksnų botagėliai, paminkštinti ir apsaugas turintys antrankiai, masažinės žvakės.

Pažengusiems BDSM žaidimų mėgėjams atvira visai kitokia sekso žaislų kategorija: tai botagėliai, plakimo mentės, iš šalto metalo pagaminti, tvirti antrankiai ir karštas vaškas. Taip pat galite paįvairinti malonumų sesijas burnos kaiščiais, spenelių spaustukais, antkakliais ir dar daugiau erotinių detalių.

Nepamirškite, jog seksuali apranga – korsetai, naktinukai, bodžiai ir kita – įtraukta į intymius žaidimus sukurs dar erotiškesnę, jausmingesnę ir aistringesnę atmosferą.

Ką svarbu padaryti po BDSM žaidimų?

Po intymios BDSM malonumų sesijos svarbu pasirūpinti tiek kūno išore, tiek vidumi. Ką tai reiškia? Po lengvų arba stipresnių odos sudirginimų botagėliu ar kitu intymiu aksesuaru, paraudusias vietas rekomenduojama tepti specialiu, odą raminančiu ir gydančiu kremu.

Kitas svarbus žingsnis – pokalbis su antrąja puse. Norėdami išsiaiškinti ir suprasti, kokia BDSM žaidimų praktika patiko jūsų partnerei ar partneriui, o kokia buvo nepatogi, pasikalbėkite tarpusavyje. Pokalbio metu ne tik geriau pažinsite vienas kitą, bet ir suartėsite, išvengsite klaidų ateityje.

Girdėjote apie BDSM, tačiau niekada nedrįsote susipažinti iš arčiau? Papuoškite savo kūną tokia seksualia apranga kaip korsetai ar bodžiai, pasirūpinkite jus dominančiais intymiais aksesuarais ir leiskitės į nuotykį. Tai žaidimai, kurie neabejotinai praskaidrins miegamąjį okupavusią rutiną ir monotoniją.

Užsakymo Nr. KMC190100

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: