Pexels.com archyvo nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Ar kada susimąstėte, kaip pagerinti ar paįvairinti savo seksualinį gyvenimą ir atrasti naujus jo atnešamus malonumus? Jei taip, galbūt norėtumėte ir sustiprinti savo kūną, pagerinti partnerio(-ų) patiriamus malonumus bei apsaugoti save nuo galimų ligų? Vieni seniausiai naudojamų ir labiausiai pasiteisinusių sekso žaislų – vaginaliniai kamuoliukai, kai kur net vadinami orgazmo ar geišos kamuoliukais, tikrai gali jūsų intymias akimirkas paversti nepamirštamomis. Iš tiesų anksčiau šie kamuoliukai buvo naudojami vieninteliam tikslui – sustiprinti makšties bei dubens raumenis. Tačiau laikui bėgant buvo pastebėta ir dar viena jų savybė, leidžianti dailiosios lyties atstovėms patirti daug malonesnius bei intensyvesnius seksualinius potyrius. Įdomu ir tai, kad po televizinės laidos „Didelis miestas“ bei itin skandalingo filmo „50 pilkų atspalvių“ scenų, kuriose buvo panaudoti vaginaliniai kamuoliukai, itin išaugo šių sekso žaislų populiarumas. Šiandien vis daugiau žmonių atranda juos kaip neįtikėtiną pagalbą didesniam malonumui patirti, kūnui stiprinti ir sveikatai gerinti.

Vaginaliniai kamuoliukai

Sekso kamuoliukai yra gaminami taip, kad lengvai pasiektų moters dubens raumenis ir taip priverstų juos efektyviai dirbti. Kai vaginaliniai kamuoliukai įskverbiami į makštį, laikydama juos bei suspausdama moteris treniruoja ir stiprina tam tikras savo raumenų grupes. Toks duodamas darbas raumenims, dar vadinamas Kėgelio pratimais, yra ypač naudingas organizmui, kadangi padidina makšties vidinių sienelių elastingumą, veikia kaip prevencijos priemonė prieš šlapimo nelaikymą, makšties prolapsą, o taip pat paspartina makšties atsistatymą po gimdymo. Negana to, vaginaliniai kamuoliukai padidina seksualinį jautrumą bei suintensyvina patiriamus orgazmus ne tik moteriai, bet ir vyrui, nes dėl padidėjusio elastingumo ir tamprumo partnerio penis yra labiau apspaudžiamas. Be to, jei turite pakankamai fantazijos, kamuoliukai yra tinkami naudoti tiek solo žaidimams, tiek žaidimams kartu su partneriais.

Vaginalinių kamuoliukų rūšys

Vaginalinių kamuoliukų rūšių bei tipų yra tikra gausybė, tad iš karto išsirinkti tinkamiausią gali būti šiek tiek sudėtinga. Visgi, geriau susipažinus su visomis jų rūšimis rinkimosi procesas kur kas palengvės, kadangi lengviau ir paprasčiau suprasite, kuris žaislas patenkins poreikius. Vienas paprasčiausių ir populiariausių pasirinkimų – nevibruojantys vaginaliniai kamuoliukai. Dažniausiai jie yra sudaryti iš dviejų virvele sujungtų rutuliukų, pagamintų iš silikono, metalo ar net stiklo. Šių kamuolėlių viduje rastumėte papildomus mažesnius kamuoliukus, kurie judėdami sukelia aistringus virpesius. Būtent tie virpesiai prideda dar daugiau malonumo.

Taip pat gali skirtis ir kamuoliukų dydis bei paviršius (jis gali būti ir lygus ar grublėtas, o būtent iškilumai bei tekstūra suteikia papildomą stimuliaciją). Itin patogus variantas yra kamuoliukų rinkiniai, į kuriuos įeina skirtingų dydžių, formų ar svorių vaginaliniai kamuoliukai, tad jie gali būti keičiami atitinkamai pagal treniruočių/žaidimų lygį. Be viso to, dar viena šių sekso žaislų rūšis – vibruojantys kamuoliukai. Nors tokie žaisliukai neretai būna brangesni, tačiau, jei norite aštresnių potyrių, investuoti į juos tikrai verta! Dažnai šie kamuoliukai ir sukasi, ir vibruoja vienu metu, todėl jūsų erogeninės zonos bus intensyviai masažuojamos. Kai kurie jų turi nuotolinį pultelį bei skirtingus vibracijos lygius, kas leis geriau pažinti savo kūną ir lengviau pasiekti orgazmo viršūnę. Tokiu būdu malonumas ir nauda sveikatai bus milžiniška.

Į ką būtina atkreipti dėmesį renkantis vaginalinius kamuoliukus?

Renkantis vaginalinius kamuoliukus, itin svarbu atkreipti dėmesį į keletą pagrindinių aspektų. Visų svarbiausia – būkite tikri, kad jūsų naudojami kamuoliukai yra saugūs. Iš porėtų medžiagų pagaminti žaislai reikalauja gerokai daugiau priežiūros. Jų valymas bei higiena yra sudėtingesni, o dėl netinkamos priežiūros galite prisišaukti ligą arba uždegimą. Tad dažniau žmonės perka stiklinius ar metalinius kamuoliukus.

Taip pat įsitikinkite, jog virvelė, jungianti kamuoliukus, būtų iš silikono ar padengta juo, kadangi taip užkirsite kelią bakterijų dauginimuisi. Makšties ertmė bei tarpkojo zona yra be galo jautrios sudirgimams. Dėl to reikėtų skirti ypatingą dėmesį sau, savo sveikatai ir higienai šiais klausimais.

Taip pat išsirinkite tinkamą vaginalinių kamuoliukų dydį ir svorį. Pradedančiosioms dažniausiai yra rekomenduojami lengvesni ir didesni rutuliukai. Vėliau juos galima keisti į mažesnius bei sunkesnius, pagamintus iš metalo ar stiklo. Kitu atveju galima virvele sujungtus kamuoliukus keisti į atskirus, pavienius. Priežastis, dėl ko egzistuoja šios rekomendacijos, gana paprasta – kuo sunkesni ir mažesni sekso rutuliukai, tuo juos sunkiau išlaikyti makštyje. Viskas ateina su praktika, o pats geriausias sprendimas, leisiantis sužinoti visą reikalingą informaciją – vaginaliniai kamuoliukai internetu. Čia jūs galėsite matyti visų jus dominančių prekių charakteristiką vienoje vietoje, kas rinkimosi procesą pavers vienu malonumu! Kainos neretai bus žemesnės, pristatymas greitas, o ir pristatymo būdą galėsite pasirinkti sau patogiausią.

Užsakymo Nr. KMC190057

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: