(c) Akademinio politologų klubo archyvo nuotr.

Akademinis politologų klubas yra nepartinė nevyriausybinė organizacija, įsikūrusi 1995 metais. Organizacija skatina studentus domėtis politinėmis aktualijomis, suprasti vykstančius procesus ir juos analizuoti. Akademinis politologų klubas rengia susitikimus su žymiais politikais, politologais, dėstytojais, taip pat organizuoja, konferencijas, seminarus, diskusijas ir vykdo kitus projektus, atitinkančius Akademinio politologų klubo tikslus.

Pagrindinis, t.y. kasmetinis, jau dvylika metų vykdomas, projektas yra nacionalinė studentų politologijos olimpiada. Šio projekto tikslas – ugdyti akademinės visuomenės politinę savimonę, išmokti kritiškai žvelgti į politinius įvykius. Projektą remia Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerija ir Vytauto Didžiojo universitetas.

Taip pat klubas, bendradarbiaudamas su KJOSAS (Kauno jaunimo organizacijų sąjunga „Apskritas stalas“, LiJOT (Lietuvos jaunimo organizacijų taryba), Vytauto Didžiojo Universitetas ir kartu su kitomis nevyriausybinėmis organizacijomis, vykdo ir kitus renginius:„Man ne Dzin, akcija „Darom“, „Mąstyk greitai“ ir kitas.

Šiuo metu organizaciją sudaro 80 narių. Prie Akademinių politologų klubo gali prisijungti aukštesniųjų ir aukštųjų mokyklų studentai ir dėstytojai. Tereikia apsilankyti Akademinių politologų interneto svetainėje www.apk.lt, skiltyje „kontaktai“ susirasti bet kurio valdybos nario ar pirmininko kontaktus ir su juo susisiekti.

Akademinis politologų klubas suteikia puikias galimybes užmegzti daug naujų ryšių su akademine bendruomene, politologais, valstybinių institucijų darbuotojais ir bendraminčiais.

VIZITINĖ KORTELĖ:

  • Interneto svetainė: www.apk.lt
  • Vadovo vardas, pavardė: Dovydas Rogulis
  • Kontaktai: pirmininkas@apk.lt, 8 656 74859
  • Būstinės adresas: Gedimino g. 44-103 (VDU PMDF)
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: