© Organizatorių archyvo nuotr.

Besibaigiant mokslo metams ir krepšinio sezonui, Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) administracija ir trenerių kolektyvas antrus metus iš eilės paskelbė konkursą, skirtą paskatinti puikiai besimokantį jaunąjį krepšininką, kuris ne tik savo komandoje, bet mokyklos suole yra lyderis.

Vaikinai siuntė savo pažymius, o SKM kolektyvas, atsižvelgdamas į auklėtinių žaidimą ir asmenines savybes, rinko nugalėtoją. Šiemet juo tapo Lukas Zimantas, po atkaklios kovos nugalėjęs praėjusių metų konkurso laimėtoją Arną Krasnekovą.

„Sport Point“ krepšinio prekių parduotuvėje specialiu prizu apdovanotas L. Zimantas kuklinosi, kad šiemet galėjo pasistengti labiau.

Tačiau „SKM-KPMG“ trylikamečio rezultatai buvo išskirtiniai: 10 balų vidurkis mokyklos suole ir puikus sezonas krepšinio aikštelėje ginant savo komandos garbę Moksleivių krepšinio lygoje (MKL).

Sostinės krepšinio mokykla, antrus metus iš eilės rengdama šią socialinę akciją, skirtą visapusiškam vaikų tobulėjimui ir paskatinimui siekti aukštumų ne tik krepšinyje, bet ir kitose srityse, turi tvirtą poziciją. Mokyklos auklėtiniai privalo ne tik žaisti krepšinį, bet ir mokytis bei suprasti išsilavinimo svarbą, kuris turės didelę įtaką jų tolimesniame gyvenime.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: