(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Gruodžio 1-2 d. Kauno technologijos universiteto Humanitarinių mokslų fakulteto Studentų atstovybė „Humsa” organizuoja muzikinius vakarus „Sidabrinė styga”. Tai dviejų dienų festivalis, kuriame pasirodo ir kol kas nepripažinti muzikantai, ir patyrę scenos liūtai.

Pirmąją festivalio dieną 18 val. KTU Humanitarinių mokslų fakultete 102 auloje (Gedimino g. 43) susirinkusiuosius džiugins dar nežinomų, bet talentingų atlikėjų bei kolektyvų pasirodymai. Tie, kurie susilauks didžiausio palaikymo, turės galimybę atlikti savo dainas didelei klausytojų auditorijai antrąją festivalio dieną.

Gruodžio 2 d. 18 val. Kauno technologijos universiteto III rūmų iškilmių salėje (Laisvės al. 13) vyks pagrindinis koncertas. Jame pasirodys auksinio balso savininkas A. Kaniava, lyriškasis J. Jankauskas, žavingoji R. Novogreckaitė ir fortepijono virtuozas iš Korėjos – Sejin. Renginyje klausytojai turės galimybę pailsėti nuo popmuzikos ir pasimėgauti gyvai atliekamomis dainomis.

„Mūsų tikslas – pažvelgti į studentiškus renginius kiek kitu kampu. Parodyti, jog žmonės sugeba vertinti gyvai atliekamą, profesionalią kūrybą. Viliamės, kad „Sidabrinė styga” ir bus tas renginys, populiarinantis kokybišką muziką.” – teigia renginio organizatorė Aistė Baltraitytė.

„Sidabrinė styga” – tai jau trečius metus rengiamas muzikinis festivalis, kuriame yra dalyvavę „Liūdni slibinai”, „Subtilu-Z” ir net pats G. Storpirštis. Renginio organizatoriai muzikos akordais stengsis apgaubti tuos, kurie džiaugsmą atranda nuoširdžių melodijų, šiltų šypsenų ir geros kompanijos apsuptyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: