(c) Nemunolinija.lt archyvo nuotr.

Nuo liepos 3 dienos „Raketos“ tipo laivu „Aistė“ pradedami reguliarieji reisai maršrutu Kaunas – Nida – Kaunas.

Maršrutas pradedamas Kauno keleivinėje prieplaukoje prie pramogų centro „Combo“, Raudondvario plentas 107. Šeštadieniais išvykstama iš Kauno keleivinės prieplaukos į Nidą – 9 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 8.30 val.). Sekmadieniais į Kauną 15 val. išvykstama iš Nidos prieplaukos Naglio g. 16, (keleivių įlaipinimas pradedamas 14.30 val.).

Trečiadieniais išvykstama iš Kauno keleivinės prieplaukos prie pramogų centro „Combo“ 9 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 8.30 val.). Parvykstama atgal iš Nidos į Kauną – tą pačią dieną 15 val. (keleivių įlaipinimas pradedamas 14.30 val.)

Kelionė laivu truks nuo trijų su puse iki keturių valandų į vieną pusę. Per šį laiką nuplaukiama 240 kilometrų.

Plaukiant užsakomuoju reisu iš Kauno į Nidą ir atgal galimi sustojimai Jurbarke ir Rusnėje (ar plaukimai tik iki jų). Reguliarieji reisai vykdomi be sustojimų: Kaunas – Nida ir Nida – Kaunas.

Keliaujant bendrovės „Nemuno linijos“ laivais, galima grožėtis puikiais reginiais: vingiuotomis Nemuno pakrantėmis, Lietuvos istoriją menančiais kultūros paminklais (Nemunas pusantro šimtmečio buvo fronto linija tarp lietuvių ir kryžiuočių, vėliau tapo prekybos keliu), ramiais žvejų kaimeliais.

Kelionės kaina 1 asmeniui į vieną pusę – 99 lt. Vaikai iki 4 metų (imtinai) keliauja nemokamai. Bilietus platina „Tiketa“. Likus pusei valandos iki išvykimo, jei yra laisvų vietų, bilietus galima įsigyti ir laive.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: