(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Tęsdama socialiai atsakingos įmonės tradicijas, Kauno troleibusų bendrovė „Autrolis” gegužės 29 d. surengė geriausio vairuotojo konkursą ir darbuotojų šventę.

„Nenorime nutraukti gražių tradicijų, kurios įmonėje įsišaknijo jau seniai, todėl nusprendėme skatinti vairuotojų profesionalumą ir norą tobulėti”, – sakė įmonės generalinis direktorius Mindaugas Legas.
Konkurso metu buvo vertinami ne tik troleibusų vairuotojų sugebėjimai valdyti troleibusą, bet ir kitos darbuotojo profesionalumą įrodančios savybės – troleibuso vairavimo patirtis, kelių eismo taisyklių žinios, troleibuso techninės sandaros žinios, darbo drausmė, socialinis atsakingumas ir atidumas troleibuso keleiviams.

Šventės metu paaiškėjo 15 geriausių troleibusų vairuotojų, kuriems be konkurso piniginių premijų atiteko kelialapiai savaitgalį praleisti Birštono sanatorijose, taip pat jiems buvo įteikti ir daiktiniai prizai su bendrovės simbolika.

Bendrovės darbuotojų šventėje dalyvavo ne tik darbuotojai, bet ir jų vaikai bei anūkai. Buvo surengta vaikų piešinių bei rankdarbių paroda. Visi vaikai buvo apdovanoti saldžiaisiais prizais, juos vežiojo linksmasis troleibusas.

Šventėje dalyvavę darbuotojai galėjo stebėti geriausių troleibusų vairuotojų figūrinio važiavimo įmantrumus, buvo organizuojamos įvairios darbuotojų rungtys: virvės traukimas, baudų mėtymas, svarsčio kėlimas, rankos lenkimas, šuoliavimas su maišais ir kt. Rungčių nugalėtojai buvo apdovanoti „Autrolio” prizais.

„Autrolio” generalinis direktorius Mindaugas Legas tikisi, kad šis konkursas, kaip ir kitos skatinimo priemonės, sudarys didesnes galimybes darbuotojams tobulėti, pagerins administracijos dialogą su troleibusų vairuotojais ir kitais darbuotojais.

„Autrolio” informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: