(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Sekmadienį baigėsi tris rugpjūčio savaitgalius vykęs pliažo tinklinio mėgėjų turnyras 24bazar.com taurei laimėti. Organizatoriai – labdaros ir paramos fondas „New family“, bei Lietuvos Socialdemokratų partijos Kauno miesto skyrius – labai džiaugiasi, kad pavyko pritraukti daug žmonių į šį renginį. Dalyvavo komandos ne tik iš Kauno, todėl organizatoriai planuoja kitais metais rengti tarpmiestinį pliažo tinklinio turnyrą.

„Džiugu, kad žmonės neliko abejingi kvietimams dalyvauti ir įvertino pastangas organizuojant renginį. Pliažo tinklinis pritraukė įvairaus amžiaus dalyvius, kurių jauniausiam buvo vos 14 metų. Džiaugiamės, kad pavyko sukurti pramogą, bei linksmą laiko praleidimą tiek sirgaliams tiek dalyviams.“ – sakė automobilių ir nekilnojamojo turto internete 24bazar.com direktorė Loreta Kizelevičienė.

Iš viso turnyre dalyvavo 18 komandų. III vietos prizas iškeliavo į Šiaulius, jį laimėjo komanda „Žibutė“. II vietą užėmė komanda iš Kauno „Lietkabelis“, o I vieta atiteko jauniausiems turnyro dalyviams 14 ir 16 metų komandos „Šiluminis punktas“ berniukams, kurie laimėjo prieš visas komandas ir visus vyresnius dalyvius.

„Renginys pavyko puikiai. Manome, kad dalyviai ir sirgaliai liko patenkinti. Mums svarbu buvo kuo daugiau žmonių paskatinti sveikai gyventi, produktyviai leisti laisvalaikį ir išnaudoti mūsų miesto Kauno erdves sveikatinimui, sportui, kultūrai. Taigi, kviečiame visus, kurie šiais metais nedalyvavo, sudalyvauti kitais metais. Pažadame tikrai gerą laiką.“ – sakė LSDP Kauno m. skyriaus sporto ir jaunimo reikalų komisijos pirmininko pavaduotojas Tomas Juraitis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: