Venus O'Hara / asmeninio archyvo nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Dažnai yra sakoma, jog reikia gėdytis ne savo darbo, o apskritai nedarbo. Būtent šiuo posakiu turbūt vadovaujasi ir 36-erių metų amžiaus fetišo modeliu, sekso žaislų testuotoja britė Venus O‘Hara.

Parašiusi jau keletą knygų nagrinėjančių žmogaus seksualumą, ji siekia žmogų su juo supažindinti kuo artimiau. O tai Venus daro pasitelkdama įvairias menines išraiškas, humorą ir, žinoma, savo pačios patirtis.

Savo karjerą kaip fetišo modelis pradėjo ji visai netikėtai. Dar dirbdama spaustuvėje, kurios klientu buvo žurnalas „Erotic Review“, juokaudama Venus išsiuntė žurnalui keletą savo nuotraukų. Žurnalo redaktoriui jos taip patiko, jog pastarasis netrukus jai pranešė, kad ji puikiai tinka sekretorės Tillie Johnson personažui įkūnyti ir kas mėnesį parašyti po straipsnį apie žurnale reklamuojamas knygas.

Netruko Venus ir pagreitį įgauti. Prasidėjo daugybė jos individualių fotosesijų. Atsidarė ir tinklaraštį, kuriame ne tik rašė apie seksualinį moters gyvenimą, bet ir pradėjo talpinti įrašus, kuriuose aptarinėja įvairius sekso žaislus – jų tiek gerąsias, tiek blogas puses.

Venus-OHara 2

Venus O’Hara / asmeninio archyvo nuotr.

O darbe būna visko…

Per pastaruosius penkerius metus Katalonijos sostinėje Barselonoje gyvenanti Venus O‘Hara išbandė daugiau negu keturis šimtus skirtingų sekso žaislų. Tiesa, ne visi jai paliko tokį teigiamą įspūdį.

Panašu, kad labiausia Venus nusivylė sekso lėle, kurio vardas Stivenas. Prieš duodama interviu BBC televizijai, moteris pirma privalėjo išbandyti šį naujausią sekso žaislą.

Pristačius Stiveną į namus, Venus apibūdino jį kaip žmogų, esantį kartoniniame karste – dėžėje, kurioje jis buvo atgabentas. Ne gana to, moteris turėjo jį ir surinkti dalimis, prisukdama Stivenui galvą bei kitas kūno vietas.

Žiūrėdama į savo silikoninį meilužį, tuščiomis akimis dėbsantį į lubas, Venus akto metu buvo priversta stipriai užsimerkti ir galvoje ieškoti, kuo žmogiškesnių fantazijų. Kaip teigė ji pati, tai, ką patyrė su sekso lėle Stivenu buvo nieko panašaus į kitą žmogų. Veikiau buvo šiurpu.

Kuo sekso žaislas realesnis ir kuo labiau atspindintis tikrovę, kaip teigė pati Venus O‘Hara, tuo su juo mažiau malonumo. Stivenas, pasirodo, buvo puikus to pavyzdys.

Venus-OHara 3

Venus O’Hara / asmeninio archyvo nuotr.

Tiesa, kilo sunkumų netgi juo atsikratant – logistikos įmonės nenorėjo išgabenti tokio didelio krovinio iš palėpėje įsikūrusios Venus buto, nes name nebuvo lifto. Vis dėlto vienam nelaimėliui, tik pagrasinus, kad bus pasiskųsta jo vadovams, jis sutiko dėžę, kurioje galvojo, jog yra treniruoklis, išgabenti.

Sudėtingas asmeninis gyvenimas

Tokių fetišų kaip sadomazochizmas modeliu dirbanti moteris vyru dėmesiu skųstis negali. Kaip teigia pati Venus O‘Hara, ji turi keletą „vergų”, kurie jai patarnauja. Kaip sako ji pati – labai patogu.

Venus-OHara 4

Venus O’Hara / asmeninio archyvo nuotr.

Tarnauja“ vergai jai taisydami jos ispanų kalba rašomus pranešimus, kuriuose kartais pasitaiko klaidų, užsiimdami jos tinklaraščio rinkodara, siųsdami jai drabužius, įvairiausius juvelyrinius dirbinius, kosmetiką ar tiesiog paprastų paprasčiausią, bet Venus taip mėgstamą šokoladą. O ir knygų moteris jau nebeskaito – už ją tai daro vienas iš vergų, skaitydamas jai po penkis norimos knygos puslapius pagal jos paliepimą.

Dėl savo veiklos dažnai Barselonos seksualumo simboliu vadinama moteris, deja, negali džiaugtis ramiu asmeniniu meilės gyvenimu. Tampa sunku įsipareigoti naujuose santykiuose, gyventi be pavydo, kuomet tiek akių ir foto objektyvų yra nukreipta į tave.

Taip pat skaitykite: Sekso robotai – nekaltas malonumas, ar etikos normas pažeidžianti revoliucija? (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: