(c) Wikimedia commons archyvo nuotr.

Kauniečiai ir miesto svečiai yra kviečiami dalyvauti Kauno apskrities viešosios bibliotekos 60-ojo jubiliejaus proga organizuojamuose renginiuose. Renginių ciklas prasideda rugsėjo 23 d. ir tęsis iki spalio pabaigos.

Renginių programa

Vienos vaidybinės scenos filmų festivalis

Rugsėjo 23 d. 18 val. Radastų g. 2, salė

Kino mėgėjai Kinomanai.lt pristato vienos vaidybinės scenos filmų festivalį meilės tema. Skirtingų autorių trumpametražiuose filmuose meilė atsiskleidžia įvairiausiomis prasmėmis ir dar nematytomis spalvomis. Įėjimas nemokamas.

Praeities aidai

Spalio 6 d. 17 val. K. Donelaičio g. 8, salė

Gyvojo žodžio almanachas „Ąžuolynas“ ir „Muzikiniai trečiadieniai“ vienam vakarui grįžta pas savo gerbėjus. Prisiminimų vakare susitiksime su ilgamečiais šių renginių organizatoriais ir dalyviais, vėl skambės muzika ir gyvasis žodis. Įėjimas nemokamas.

Skaitytojų klube svečiuojasi Juozas Erlickas ir grupė

Spalio 11 d. 17 val. Radastų g. 2, salė

Skaitytojų klubas kviečia į nuotaikingą susitikimą su gyvuoju klasiku Juozu Erlicku ir grupe. Įėjimas su kvietimais. Juos galite pasiimti Radastų g. 2, Registratūroje.

Pecha Kucha vakaras

Spalio 14 d. 18.30 val. Radastų g. 2, kavinė

Renginys, kurio metu žmonės, norintys, kad pasaulis apie juos sužinotų, smagiai leidžia vakarą dalydamiesi savo sumanymais ir atsakinėdami į žiūrovų klausimus. Geriausių idėjų autorius apdovanosime TEO ir bibliotekos įsteigtais prizais. Įėjimas nemokamas.

Skaitytojų klube svečiuojasi Laura Sintija Černiauskaitė

Spalio 21 d. 18 val. Radastų g. 2, 406 kamb.

Susitikimas su prozininke, dramaturge Laura Sintija Černiauskaite – viena perspektyviausių ir ryškiausių jaunosios kartos rašytojų. Renginį ves rašytoja Dovilė Zelčiūtė. Įėjimas nemokamas.

Daugiau informacijos www.kvb.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: