Bus pradėti Nuokalnės gatvės tvarkymo darbai
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Artimiausiu metu Kauno mieste prasidės Nuokalnės gatvės tvarkymo darbai, kuriuos turėtų atlikti UAB „Kauno keliai“.

Už 1,9 mln. litų bus sutvarkyta viena Nuokalnės gatvės pusė nuo Varnių tilto. Kitais metais bus sutvarkyta ir kita gatvės pusė.

Laikinai Kauno miesto mero pareigas einantis Kęstutis Kriščiūnas šiandien, spalio 26 d., apžiūrėjo, kaip vyksta ir kitų miesto gatvių tvarkymo darbai, kaip rangovams sekasi laikytis darbų terminų.

Jurbarko gatvės remonto darbai eina į pabaigą. Dar šią savaitę darbuotojai ketina baigti įrenginėti gatvės bordiūrus. Atnaujinti gatvės važiuojamąją kelio dangą ketinama kitais metais, nes 2012 metais UAB „Kauno vandenys“ šioje gatvėje keis buities nuotekų tinklus, ties vandentiekį.

„Siekdami efektyviai panaudoti Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos skirtas lėšas Jurbarko gatvės sutvarkymui, nusprendėme pratęsti darbų terminus iki 2012 metų liepos mėnesio. Nesinorėtų du kartus keisti kelio dangą“, – apie susidariusią situaciją pasakojo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Veiverių gatvės atkarpoje tarp „Maxima bazė“ ir Europos pr. kelio dangos atnaujinimo darbai jau baigti. Šią savaitę prasidėjo pėsčiųjų perėjų ir gatvės ženklinimas.

Taikos pr. ir Kovo 11-osios g. žiedinės sankryžos tvarkymo darbai taip pat juda į pabaigą. Šioje gatvėje atnaujinama kelio danga ir pakeisti betoniniai bordiūrai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: