(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Bendrovė „Cgates“, teikianti to paties pavadinimo telekomunikacijų paslaugas, pasirašė pirkimo-pardavimo sutartį dėl 100 proc. vienos iš „Mikrovisatos“ įmonių grupės bendrovės – „Mikrovisatos TV“ – akcijų įsigijimo.

Sandoris, kurio vertė neskelbiama, bus baigtas gavus Konkurencijos tarybos leidimą. „Mikrovisatos TV“ – didžiausia telekomunikacijų paslaugų teikėja Kaune.

„Tikimės, kad dviejų stiprių rinkos žaidėjų susijungimas leis abiems dar labiau sustiprėti, ir klientams galėsime pasiūlyti dar kokybiškesnes ir įvairesnes paslaugas už konkurencingas kainas, – sako UAB „Cgates“ generalinis direktorius Paulius Dambrauskas.

Pasak vieno iš bendrovės „Mikrovisatos TV“ akcininkų Sigito Kavaliausko, parduoti sėkmingai veikiančią bendrovę nuspręsta tik sulaukus visapusiškai gero pasiūlymo.

„Per daugelį metų auginta bendrovė tampa tarsi savas vaikas, todėl nesinori jos patikėti bet kam, – pabrėžia S. Kavaliauskas. – Labai džiaugiamės, kad pirkėjas yra būtent „Cgates“. Nė kiek neabejojame, kad mūsų klientai pereina į patikimas rankas – jiems bus užtikrintos tikrai kokybiškos paslaugos“.

Po bendrovių susijungimo, bendras „Cgates“ abonentų skaičius sieks 180 tūkst., o bendra apyvarta bus 50 mln. litų. Esamiems „Cgates“ ir „Mikrovisatos TV“ abonentams paslaugų teikimo sąlygos, numatytos sutartyse, nesikeis.

Šiuo metu „Cgates“ klientai gali žiūrėti daugiau nei 50 skaitmeninės antžeminės televizijos programų ir naudotis 300 Mbps greitaveikos šviesolaidinio interneto paslaugomis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: