(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybės atstovai susitiko su VšĮ „Mes Darom“ komandos Kaune atstovais, kurie kaip ir kasmet organizuoja visuomeninę talką „Darom 2011“.

Susitikime dalyvavo UAB „Kauno švara“ generalinis direktorius Dalius Tumynas, Kauno miesto savivaldybės aplinkos apsaugos vedėja Radeta Savickienė bei Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Susitikime buvo aptariamos būsimos visuotinės talkos Kauno mieste „Darom 2011“ organizavimo bei logistikos sąlygos, prisiminta praėjusios akcijos metu iškilusios problemos bei pasidžiaugta sėkmingu bendradarbiavimu ir šauniais rezultatais. Dėka sėkmingo darbo pernai, šiemet tikriausiai nebereikės grįžti į daugumą pernykščių tvarkymosi vietų.

„Pernai pastatėme konteinerius prie degalinių, kad akcijos dalyviai galėtų mesti ten atliekas, tačiau balandžio mėnuo – padangų keitimo metas, todėl vairuotojai mesdavo ten senas padangas. Iš viso turėjome išvežti apie 150 tonų padangų. Dar viena problema, kad yra firmų, prisidengiančių talkos vardu ir surinkinėjančių šiukšles, kurias vėliau veža mums“, – sakė „Kauno švaros“ direktorius Dalius Tumynas.

Šiemet tikimasi, kad savanoriai turės mažiau darbo, nes gyventojams Kauno mieste pastatyta daugiau kaip 1000 konteinerių bei apmokestinti 6500 daugiabučių.

Akcija numatoma balandžio 16 dieną, 10 valandą.

Kauno miesto savivaldybės tarybos sekretoriato informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: