© Eglės Juozaitytės nuotr.

Penktadienio vakarą Kauno „Fluxus Ministerijoje“ vykusiame didžiausiame pavasario menų ir muzikos festivalyje „Invazija” debiutavo PBR&B žanro atstovai grupė „Echoes“. Festivalio scenoje atlikėjai pasirodė šalia gerai Lietuvoje žinomo Jazzu&LeonSomov dueto, repo ir improvizacijų virtuozo Aleknos, lietuviškos elektroninės muzikos pasididžiavimo „GoldenParazyth“ bei sparčiai populiarėjančio Marko Palubenkos.

Pirmąją festivalio „Invazija“ dieną energingo dueto „Echoes“ pasirodymą papildė fakyrė Vilgailė Narkevičiūtė irdidžėjusJustinas Jakūnas, o antrąją dieną jaunieji atlikėjai pasirodė kartu su žymiuoju SashaSong. Po festivalio grupės nariai Camille ir TriReal neslėpė, jog buvo maloniai nustebinti audringo ir šilto Kauno publikos sutikimo bei palaikymo.

© Eglės Juozaitytės nuotr.

„Echoes“ narė Camille – profesionali dainininkė, įvairių džiazo konkursų dalyvė, pasirodžiusi ne viename muzikiniame festivalyje tik Lietuvoje, tik užsienyje. Mergina savo muzikinę karjerą pradėjo grupėse „Groove Busters“ ir „TofuBubble“, vėliau bendradarbiavo su minimalistinės muzikos kūrėju Gediminu Gelgotu ir įrašų studijoje pradėjo darbą su muzikos prodiuseriu TriReal, su kurio pagalba Camille įrašė keletą dainų, kurios sėkmingai skambėjo radijo stočių eteriuose bei sulaukė teigiamų klausytojų ir kritikų vertinimų.

© Eglės Juozaitytės nuotr.

Vėliau Camille pristatė dainą kartu su grupe „SEL“, tuo tarpu spaudoje grupės „EMPTI“ vokalistės Giedrės Kilčiauskienės Camille buvo įvardinta kaip viena išskirtiniausių Lietuvos atlikėjų.

TriReal – kompozitorius, profesionalus miuziklo aktorius, scenoje debiutavęs su maestro Vytautu Kernagiu, vėliau koncertavęs kartu su lietuviškos pop muzikos padangės atlikėjais Vaidu Baumila ir SashaSong. Sceninę patirtį vaikinas kaupė šokdamas Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto Teatro bei Gyčio Ivanausko Teatro spektakliuose.

© Eglės Juozaitytės nuotr.

TriReal taip pat dalyvavo festivaliuose „Birštono Jazz 2012“ bei „Tamsta Muzika“. 2011 vaikinas pasirašė sutartį su amerikiečių kompanija „TuneCore“ ir tais pačiais metais įkūrė savo įrašų studiją, kurioje įrašinėja dainas sau bei kitiems atlikėjams.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: