(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Esi patyręs vandenininkas ir manai, kad nenugalimų vandenų Tau nėra? O galbūt atvirkščiai, tik pradėjai plaukioti ir trokšti pasitikrinti, ko esi vertas?

Turi tokią galimybę lapkričio 11 d. – antrą kartą vyks ekstremalus plaukimas Nerimi nuo Vilniaus iki Kauno „Dipolio iššūkis 2011“.

Teko irstytis valtele ežeru? Plaukioti baidare Lietuvos upėmis? Galbūt netgi dalyvavai 30 km irklavimo maratone vasarą? Bet ar teko gilų rudenį, esant žvarbiam ir neprognozuojamam orui naktį be sustojimo nuplaukti 170 kilometrų? Patikėk, tai padarė nedaugelis.

Ir visai nesvarbu, ar Tu jaunas ir energingas, kasdiena įveikiantis vis naujus gyvenimo iššūkius, ar patyręs keliautojas, išbandytas daugybėje žygių, ar tau jau seniai neduoda ramybės anūkai ir mintis, kad iki šiol taip ir nepadarei savo noru nieko nutrūktgalviško, kas maloniai supurtytu iš vidaus.

Įrašyk į savo gyvenimo dienoraštį šešis vienetukus 11 11 11. Tai 2011 metų 11 mėnesio 11 diena. Tai 170 km irklavimo be sustojimo nuotykis. Tai 24 val. naujo savęs pažinimo. Tai patyrimas, kuriuo galėsi girtis draugams ir anūkams. Iki šiol manei, kad tai daro tik antžmogiai? Netiesa – tai gali ir Tu.

Ar Tu pakankamai stiprus, kad priimtum Dipolio iššūkį?

Faktai:

2010 metais „Dipolio iššūkyje“ startavo 23 ekipažai: 12 vienviečių ir 11 dviviečių. 18 iš jų pasiekė Kauną neviršydami kontrolinio laiko. Trys irkluotojai tai padarė vos per 15 val. Tai Jonas Ragauskas (14 val. 15 min.), Vadimas Cizys (14 val. 29 min.) ir Linas Samaška (14 val. 55 min.). Dalyvavo trys ekipažai iš užsienio. Daugiausiai dalyvių savo kelionę baigė Kernavėje. Manytina, kad daugiau ne dėl nuovargio, o dėl geros kompanijos, laužo ir karšto kubilo.

Naujienos:

Norą dalyvauti „Dipolio iššūkyje 2011“ jau pareiškė 50 proc. praeitų metų dalyvių. Atsižvelgiant į datos simboliką – 11 11 11 – bus siekiama naujo rekordo: prizas pagerinusiam praeitų metų rezultatą 33 min. – 1000 litų. Vertingų prizų gaus ir pirmojo „Dipolio iššūkio“ irkluotojai, pagerinę savo laiką 11 min.

Šiais metais varžybos vyksta dviem savaitėm vėliau. Taigi daugiau išgyvenimų, daugiau adrenalino, daugiau garbės. Visi užbaigusieji distanciją dalyvaus loterijoje – vienam laimingajam atiteks firminė baidarė.

„Dipolio iššūkyje“ startuosiančios moterys papildomai dovanų gaus šiltas ateities nuotykiuose praversiančias pirštines, o įveikusios visą distanciją ir tilpusios į kontrolinį laiką – kelionę į užsienį.

Renginio vieta ir laikas:

Varžybų startas – 2011 m. lapkričio 11 d. 18:00 val. nuo Vilniaus miesto žaliojoje zonoje prie Baltojo tilto esančio smėlio paplūdimio, Upės g., ties viešbučiu „Radisson Blu Hotel Lietuva“. Finišas – ten, kur pasiduosi, bet ne toliau nei Kauno senamiesčio ir Vilijampolės tiltas.

Daugiau informacijos galima rasti čia.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: