(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Visi aktyvūs ir suinteresuoti sužinoti daugiau apie naujų idėjų realizavimą Kauno mieste gyventojai yra kviečiami į paskutiniąją 2010-ųjų metų „Kauniečių tribūnos“ diskusiją. Šį kartą jos metu Kauno miesto meras kalbės ir diskutuos apie tai “Kaip idėjos tampa realybe Kaune”. Bus aptartos šauniausios ir labiausiai pavykusios idėjos, iniciatyvos ir projektai bei priemonės, kurios buvo taikytos jų įgyvendinimui. Diskusijos metu taip pat bus kalbama apie jaunų žmonių įgyvendintus projektus. Juos plačiau pristatys Kauno jaunimo reikalų koordinatorė ir KiJOS pirmininkas.

Miesto atstovai diskutuos šiais klausimais: kaip savivaldybė gali prisidėti prie gyventojų idėjų įgyvendinimo, ką reikia padaryti ir kur kreiptis, kad sulauktumėte palaikymo, finansinės ar kitokios pagalbos.

Diskusija vyks kitą antradienį, gruodžio 14 dieną, 18 val. restorane “Buon giorno” (Daukanto g. 14, netoli Laisvės alėjos fontano).

Diskusijos svečiai:

· Andrius Kupčinskas – Kauno miesto meras;

· Laura Ramanauskaitė-Stašiauskienė – Kauno miesto jaunimo reikalų koordinatorė;

· Mantas Jurgutis – Kauno jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ Valdybos pirmininkas;

· Kitų jaunimo organizacijų atstovai;

Planuojama diskusijos trukmė – 2 val. Laukiami visi aktyvūs kauniečiai ir miestu besidomintys piliečiai, norintys sužinoti daugiau apie idėjas, iniciatyvas, jų įgyvendinimo galimybes.

Pasibaigus diskusijai vyks “Stalo žaidimų vakaras”. Galėsite smagiai praleisti laiką, pabendrauti neoficialioje aplinkoje bei susirasti naujų pažinčių.

„Kauniečių tribūna“ – tai aktyviausių Kauno visuomenės piliečių, politikų, verslininkų, kultūrinio gyvenimo atstovų diskusijos su kauniečiais įvairiose Kauno miesto viešosiose erdvėse. Kas dvi savaites su kauniečiais susitikti pakviesime vis kitą iškilų kaunietį pasidalinti mintimis apie Kauno vystymosi tendencijas, miesto kultūrinį, akademinį gyvenimą. Į diskusijas bus įtraukti labai įvairūs pranešėjai, siekiant pažvelgti į Kauną, šio miesto galimybes ir iššūkius, kuo platesne perspektyva.

“Kauniečių tribūnos” organizatoriai Viešoji Įstaiga “Verslo iniciatyva”. Detalesnę informaciją apie renginį galite gauti tel. 867813788 arba el.paštu karolis@vini.lt

Renginių ciklą iš dalies finansuoja Kauno miesto savivaldybė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: