Dviračių takai sujungs Kauno rajoną ir miestą
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Penktadienį, spalio 21 dieną, 10 valandą, A. Stulginskio universiteto 4-uosiose rūmuose (Universiteto g. 8, Akademija) Kauno rajono savivaldybės administracija rengia projekto „Nauji tiltai“ baigiamąją konferenciją.

Susirinkusius pasveikins Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas, projekto „Nauji tiltai“ veiklos ir rezultatus apžvelgs Gražina Čepulienė, Ekonomikos skyriaus vedėjo pavaduotoja, o pagrindinę veiklą – ekspertė Aida Mačerinskienė (UAB Statybos strategija).

Pranešimą „Dviračių transporto plėtros iššūkiai ir galimybės Lietuvos savivaldybėse“ perskaitys Lina Domarkienė (LR Susisiekimo ministerijos vyriausioji patarėja), apie dviračių turizmą Lietuvoje kalbės Radeta Savickienė (Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėja) ir Linas Vainius (Lietuvos dviratininkų bendrijos pirmininkas).

Kauno rajono savivaldybė, vykdydama tarptautinį projektą „Nauji tiltai – miesto ir kaimo sąveikos valdymo tobulinimas siekiant geresnės gyvenimo kokybės“ parengė Kauno rajono dviračių infrastruktūros plėtros galimybių ir poreikio vietos ir turizmo reikmėms analizę ir preliminarią dviračių maršrutų schemą ir suderino ją su jau parengtu Kauno miesto dviračių takų planu, numatė konkrečias dviračių takų susijungimo vietas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: