„Ekonomika aktyviai“ – tai Lietuvos laisvosios rinkos instituto jau antrus metus vykdomas projektas, kurio siekis suteikti galimybę visiems norintiems savarankiškai ir nemokamai mokytis ekonomikos tiesiog internete.

Projektas susideda iš 2 dalių – savarankiškų studijų ir interaktyvių ekonomikos kursų, skirtų 9 – 12 klasių moksleiviams.

Projekto autorius Lietuvos laisvosios rinkos institutas kviečia: „Apsilankykite tinklalapyje www.mokome.lrinka.lt, kuriame Jus pasitiks 10 šmaikščių komiksų, iliustruojančių LLRI ekspertų paruoštas ekonomikos temas. Susipažinkite su pateikta informacija, kuri padės jums išmokti ekonomikos pagrindų ar pagilinti jau turimas žinias.“

O 9 – 12 klasių moksleiviai yra kviečiami iki 2010 m. spalio 12 d. registruotis į interaktyvius ekonomikos kursus, kuriuose kiekvieną iš 10 temų išdėstys paskaitų lektoriai – LLRI ekspertai. Bus sprendžiamos įdomios užduotys, vyks tiesioginės diskusijos ne tik su kitais kursų dalyviais, bet ir su lektoriais bei kviestiniais svečiais. Gabiausieji bus ne tik apdovanojami išskirtiniais prizais, bet ir pakviesti į baigiamąją vasaros stovyklą, kur visi susirinkę dalinsis įspūdžiais ir žiniomis.

Kursai prasidės 2010 m. spalio 12 d. ir tęsis iki 2011 m. gegužės.

Lietuvos laisvosios rinkos instituto informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: