(c) "Embassy" archyvo nuotr.

Vasara prabėgo labai greitai, saulutė vis mažiau šildo, tačiau atėjus rudeniui neskubame iš spintų traukti paltų, nes orą kaitiną jaunimas ir jų šėlstančios karštos širdys.

Rugsėjo 24 dieną Kaune, klube “Embassy”, vyko neeilinis vakaras, į kurį susirinko daugiau nei 100 jaunų žmonių. Startavo naujas vakarėlių ciklas – Sasha Song @ Embassy’s World Session. Visą vakarą prie pulto plokšteles suko Dj Joseph, kuris nei minutėlei neleido atsikvėpti susirinkusiai publikai. Tuo tarpu prie baro naktinis gyvenimas klostėsi pakankamai intensyviai, nes barmenams teko gerokai paplušėti, jog spėtų aptarnauti ištroškusią minią.

Vakarėliui įgavus pagreitį, visi pradėjo laukti vakaro kulminacijos – Sasha Song pasirodymo. Puikų balsą turintis atlikėjas savo nuoširdumu paperka kiekvieną publiką, todėl ir šis vakaras nebuvo išskirtinis. Išėjęs į sceną, Dima Šavrovas susilaukė daugybės ovacijų, kurios jį maloniai nustebino. Dainininkas džiaugėsi tokiu sutikimu, nes jam nereikėjo užvedinėti publikos. Tą smagų šiltą rudens vakarą skambėjo visiem gerai žinomos Sasho’s Song dainos, taip pat naujausi jo kūriniai. Visų susirinkusiųjų nuostabai, atlikėjas ir kūrėjas Dima klausytojams pateikė ir keletą žymių dainininkų kūrinių. Nepakartojamas ir Sashai įprastas gyvas atlikimas nepaliko abejingų.

Dainuodami Sasha Song dainas, kauniečiai ir miesto svečiai patraukė savais keliais, tačiau dar ilgai nepamirš vakarėlio metu patirtų nuotykių. Tai buvo tik pirmasis klubo vakarėlių ciklo renginys, todėl organizatoriai tikisi ir ateityje sulaukti tokio gausaus būrio jaunimo, kuris ir toliau mėgausis kiekviena gyvenimo akimirka, čia ir dabar.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: