(c) Organizatorių archyvo nuotr.

2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket 2011“) svečiai orientuotis čempionato miestuose galės ne tik pagal elektroninius, bet ir pagal spausdintus žemėlapius.

Išleista 200 tūkst. žemėlapių su Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Palangos, Šiaulių, Panevėžio, Alytaus, Druskininkų ir Birštono miestų planais.

„Tai nedidelio formato, patogūs naudotis žemėlapiai anglų kalba, – sako „AZET MEDIA“ direktorius Rytis Pajaujis. – Žemėlapiuose galima rasti krepšinio aistruoliams rekomenduojamas kavines, prekybos centrus, kitas pramogų bei laisvalaikio leidimo vietas, svarbiausius lankytinus miestų objektus“.

Pasak R. Pajaujo, išleisti ne tik miestų, kuriuose vyksta „EuroBasket 2011“ rungtynės, bet ir vietų, kuriose gyvena varžybų dalyviai, aistruoliai, teisėjai ir žiniasklaidos atstovai, žemėlapiai.

Be kita ko žemėlapiuose yra aiškiai pateiktos miestų istorijos, jų kilmė, krepšinio istorija bei kita naudinga informacija. Aiškiai nurodytos arenos ir atvykimo į jas kelias.

Žemėlapiai platinami per „Statoil“ degalines, turizmo informacijos centrus, oro uostus, viešbučius. Jų galima gauti taip pat krepšinio arenose, banko „DNB Nord“ skyriuose, „McDonald‘s“ restoranuose ir „Verocafe“ kavinėse.

„EuroBasket 2011“ vyksta 6 Lietuvos miestuose: Panevėžyje, Šiauliuose, Alytuje, Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune. Čempionate dalyvauja 24 stipriausios Senojo žemyno rinktinės.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: