(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Kovo 22 dieną, pirmadienį, 11 val. 30 min. Kauno rajono savivaldybėje (Savanorių pr. 371) meras Valerijus Makūnas ir viešosios įstaigos „Inkaro futbolo klubas“ direktorius Artūras Ruževskis pasirašys bendradarbiavimo sutartį.

Sutartimi Savivaldybė ir klubas kooperuodami savo turtą, darbą ir žinias, įsipareigos veikti bendrai populiarinant ir vystant futbolą įtraukiant ir sudominant Domeikavos seniūnijos bendruomenės ir Kauno rajono savivaldybės jaunimą, rengiant prevencinius projektus, plėtojant sportą, organizuojant gyventojų poilsį bei vykdant kitas susijusias veiklas. Tam tikslui Domeikavos gimnazijoje bus įrengtas stadionas ir automobilių stovėjimo aikštelė, renovuoti persirengimo kambariai gimnazijoje, sutvarkytas vandens telkinys bei atlikti kiti sutartyje numatyti darbai ir funkcijos.

Pasak Futbolo klubo „Inkaras“ direktoriaus A.Ruževskio, sutartyje numatytus darbus klubas atliks savo lėšomis, investuos 600 tūkst. litų. Planuojama aikštę dengti modernia dirbtine danga, todėl futbolą bus galima žaisti visus metus nepaisant oro sąlygų.

„Esu įsitikinęs, kad ir sunkmečiu reikia galvoti ne tik apie nūdienos problemas, bet ir apie ateitį. Garliavoje jau prasidėjo Sporto ir sveikatingumo komplekso statybos ir po dviejų metų tikimės atverti jo duris Kauno rajono žmonėms. Jame galėtų vykti ir mažojo futbolo varžybos. Džiaugiuosi, kad futbolo klubas „Inkaras“ plėtrai pasirinko Kauno rajoną ir ketina čia investuoti. Įrengtas aikštynas Domeikavoje tarnaus visos seniūnijos gyventojams, prisidės organizuojant prevencines jaunimo užimtumo priemones“, – palaikė futbolo klubo iniciatyvą Kauno rajono savavaldybės meras V.Makūnas.

Kauno rajono savivaldybė svarsto galimybę prisidėti prie perspektyvių klubo planų ir ieškoti finansinių resursų, leisiančių visiškai sutvarkyti stadioną – nutiesti bėgimo takus, pritaikyti stadioną ir kitoms sporto šakoms.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: