Gintauto Labanausko poezijos knygų pristatymas
(c) Kauno menininkų namų archyvo nuotr.
G. Labanauskas

Kauno menininkų namuose, spalio 4 d., antradienį, 18 val., Gintauto Labanausko poezijos knygų „Išlaisvinta mintis“ ir „Pro meilės prizmę“ sutiktuvės.

Dalyvaus: autorius, aktorė Doloresa Kazragytė, rašytojas Robertas Keturakis, poetas Vladas Buragas, vokalinis ansamblis „Židinys“ (vadovas Pranas Jurkonis). Renginį ves Stasė Mickutė. Kviečiame. Įėjimas nemokamas.

Dr. Gintautas Labanauskas gimė 1963 m. Šilutėje. 1987-1988 m. buvo nublokštas į pilietinio karo draskomą Afganistaną. Nuo 2001-2003 m. dirbo Susisiekimo ministerijos Tranzito ir geležinkelių transporto departamento direktoriumi. Nuo 2003 m. vadovauja VĮ Vidaus vandens kelių direkcijai.

Autorius aktyviai dalyvauja visuomeninėje ir politinėje veikloje. 2002 m. kartu su bendraminčiais įkūrė Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondą.

G. Labanauskas yra susijęs savo politinę veiklą su Lietuvos socialdemokratų partija, yra Prezidiumo narys, nuo 2003 m. – Kauno miesto savivaldybės tarybos narys, socialdemokratų frakcijos seniūnas.

2005 m. jis išleido pirmąją savo knygelę – anekdotų rinkinį „Kas juoksis pirmutinis“, 2007 m. – „Juoko pirtelė“, 2008 m. – ironišką apybraižą „Ant tauro ragų“, 2009 m. – knygą apie Lietuvos vidaus vandenis „Paryžiečių pavydui“, 2010 m. – eilėraščių rinkinį „Išlaisvinta mintis“ ir elektroninio dienoraščio („blogo“) ir tradicinio esė žanro knygą „Kelionė į pasaulio centrą“.

„Pro meilės prizmę“ yra septintoji G. Labanausko knyga ir antrasis bandymas poezijoje.

Kauno menininkų namų informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: