Apie greitpuodį jau gyriausi, kad man didžiulis atradimas.

Jautiena greitai gavosi minkštutėlė.

1 kg. jautienos
2 morkos
svogūnas
prieskoniai
šaukštelis rudo cukraus
2 šaukštai miltų
300 ml. alaus
200 ml. jautienos sultinio
čiobrelio, petražolės
lauro lapas

Mėsytę susipjaustyti pailgais gabaliukais. Pagardinti prieskoniais
Keptuvėje per kelis kartus mėsą apkepinti ant aliejaus, dėti po tiek, kad nesiliestų ir nesitroškintų savo sultyse.
Į greitpuodį suberti mėsą, smulkintą svogūną, morką, sudėti prieskonius ir užpilti alumi. Uždengus troškinti lygiai 30 min.Leisti dar pastovėti apie 10 greitpuodį, kol išeis garai, atidengti , nupilti į indelį šiek tiek sulčių, sumaišyti su miltais ir atidengus vis maišant virti apie 10 min., kol padažas sutirštės.
Skanaus!!
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: