(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Lietuvos radijo ir televizijos centras (Telecentras) pristato netradicinę akciją, kviečiančią gyventojus nevaržomai bendrauti 4G internetu MEZON. Nuo balandžio 28 iki gegužės 11 dienos Vilniaus ir Kauno visuomeninio transporto stotelėse bus demonstruojamos interneto galimybės mobiliuoju ryšiu transliuojant vaizdą ir garsą – stotelėse įrengtuose ekranuose vilniečiai ir kauniečiai galės matyti ir girdėti vienas kitą realiu laiku.

„Siekiame, kad pažangiausios 4G ryšio technologijos privalumus ir galimybes pamatytų bei pajaustų kiekvienas. Transliacijos mobiliuoju internetu bus tiesioginės, o Vilniaus ir Kauno gyventojai ne tik matys vieni kitus, bet ir galės pabendrauti, palinkėti vienas kitam geros dienos. Tikimės, kad netradicinė reklama, be kita ko, pakels žmonių nuotaiką, paskatins draugiškai nusišypsoti”, – sako Telecentro komercijos direktorius Egidijus Ropė.

Balandžio 28 – gegužės 3 dienomis tiesioginės vaizdo ir garso transliacijos vyks Vilniaus stotelėje „Šeškinės kalvos” prie prekybos centro „Akropolis”, ir Kauno K.Donelaičio stotelėje prie Vytauto Didžiojo universiteto. Nuo gegužės 4 dienos interneto transliacijos bus perkeltos į stoteles „Žaliasis tiltas” Vilniuje ir Savanorių pr. prie prekybos centro „Savas” Kaune.

Lietuvos radijo ir televizijos centro informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: