(c) Organizatorių paruošto renginio plakato ištrauka

Spalio 28 dieną naktiniame klube “Embassy” vyks jau tradicija tapusi šventė, kurią dovanos renginių organizatoriai „Fetish People“. Šįkart planuojama nustebinti ne tik gera muzika, bet taip pat ir įdomiais rėmėjų įsteigtais prizais. Juk linksmybės Helovyno naktį, tai ne šiaip eilinis pasispardymas šokių aikštelėje: daugelis, imituodami tam tikrus siaubo filmų personažus ar tradicinius košmarų herojus tarpusavyje bando konkuruoti kuo orginalesniais kostiumais. Būtent tokie klubo lanytojai renginyje galės sudalyvauti mažiau paplonindami savo pinigines: pasipuošusieji teminiais kostiumais už bilietus mokės pigiau, o atėjusieji persirengėliai iki 23 val. už gėrimus mokės perpus mažiau.

„Fetish People“ klubo lankytojams žada neišdildomus įspūdžius ir begalę siurprizų: populiariausius „pop“ hitus suks jau gerai „Embassy“ klubo svečiams pažįstamas Dj Simple, o naktį scenoje siaubo kupiną pasirodymą surengs Lietuvos repo grandai – G&G sindifikatas, kurio metu už pulto stovės tos pačios grupės narys – Dj Mamania. Vaiduokliškoje atmosferoje pasinerti į iliuzijų meną kvies ir žymusis Lietuvos ilizionistas Nikolas Kin, atliksiantis pritrenkiančius fokusus, be to, neprastesnį pasirodymą surengs ir šokėjų grupės “Modance” ir “Base”, kviesiančios linksmintis nenusimetant kaukių iki paryčių.

Renginio metu vyks galybė atrakcijų, kada bus galima laimėti rėmėjų įsteigtus prizus, o vakaro eigoje, besidomintieji menu ant kūno galės pasidaryti paprastas laikinąsias arba neoninėje šviesoje išryškėjančias tatuiruotes. Renginio organizatoriai kviečia ieškoti paties siaubūniškiausio kostiumo ir laukia atvykstant ketvirtadienį į “Embassy” naktinį klubą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: