Nuotrauka: Given.lt

Auksiniai auskarai – vieni universaliausių aksesuarų, pagyvinančių bet kokį įvaizdį. Dailūs, subtiliai švytintys papuošalai ne tik pabrėžia gražiausius žmogaus bruožus, bet ir suteikia pasitikėjimo savimi. Daugelį šimtmečių madingas auksas niekuomet nesensta, tad iš šio tauriojo metalo pagaminti juvelyriniai dirbiniai yra puiki investicija. Aukščiausia kokybė ir nepriekaištinga išvaizda yra pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi auksiniai auskarai, tad kodėl nepraturtinus savo garderobo unikalia juvelyrika? Tobulą dovaną sau arba artimam žmogui nesunkiai rasite vadovaudamiesi mūsų kruopščiai atrinktais patarimais apie auksinius papuošalus. 

Kokie auksiniai auskarai dabar madingi?

Kuomet kalbame apie auksinius auskarus, klasikiniai modeliai visuomet išlieka madingiausių aksesuarų sąrašo viršuje. Jei norite atrodyti itin stilingai, vietoje bižuterijos rinkitės tikro aukso auskarus – lankelius. O jei ieškote prabangesnio varianto, rinkitės brangiaisiais akmenimis inkrustuotus papuošalus. Be to, svarbu atsižvelgti ir į auskarų dydį – dideli auskarai yra šių metų stiliaus viršūnėje.

Juvelyrika iš aukso – kokius auskarus rinktis?

Ar žinojote, jog egzistuoja kelios aukso spalvos? Įsivaizduodami šį taurųjį metalą, esame įpratę matyti geltoną auksą, tačiau šiuolaikiniai juvelyrai, maišydami įvairius metalus, išrado keletą skirtingų aukso spalvų, žavinčių kiekvieną. Tad kokius aksesuarus rinktis?

  • Geltono aukso auskarai. Tai – klasikinis auksinių auskarų tipas. Auskarai, pagaminti iš geltono aukso, yra itin populiarūs bei visuomet paklausūs. Manoma, kad kiekvienas, kuris nešioja auskarus, turėtų turėti bent vieną auskarų porą, pagamintą iš šio atspalvio tauriojo metalo.
  • Balto aukso auskarai. Šis pasirinkimas patiks tiems, kurie vertina sidabro spindesį, bet ieško rafinuotesnio varianto. Baltas atspalvis gaunamas auksą lydant su sidabru, nikeliu ar kitais baltaisiais metalais.
  • Raudono arba rausvo atspalvio auskarai. Rausvo atspalvio auksiniai auskarai moterims bei vyrams atrodo itin romantiškai bei stilingai. Šis aukso atspalvis tampa vis populiaresnis. Rausvam atspalviui išgauti lydinyje dažniausiai naudojamas varis, tad šios rūšies auksas laikomas vienu tvirčiausių.
Nuotrauka: Given.lt

Auksiniai auskarai – kaip išsaugoti papuošalų spindesį?

Auksiniai papuošalai pasižymi ilgaamžiškumu, tačiau juos privalu atitinkamai prižiūrėti. Pirmiausia, reguliariai valydami juvelyrinius dirbinius po dėvėjimo, galite ilgiau išlaikyti juos blizgančius ir nesubraižytus. Auksinius papuošalus galima valyti minkšta, nešiurkščia ir pūkelių nepaliekančia šluoste, kad dirbiniai išliktų spindintys. Visgi, vienas patikimiausių būdų užtikrinti auskarų ilgaamžiškumą – kokybiškos papuošalų dėžutės, kuriose galėsite laikyti savo aksesuarus. Jei norite kuo geriau prižiūrėti savo papuošalus, laikykite juos tamsioje, vėsioje ir sausoje vietoje, kad išvengtumėte drėgmės ir karščio, kurie gali sukelti blukimą. Be to, daili dėžutė papuošalams gali tapti stilingu namų interjero akcentu.

Nuotrauka: Given.lt

Kur rasti kokybiškiausius auksinius auskarus?

Išsirinkti labiausiai patinkančius auskarus yra gana nelengva, tad svarbu apsilankyti patikimoje papuošalų parduotuvėje, suteikiančioje galimybę gyvai apžiūrėti bei įvertinti pasirinktą juvelyriką. Kokybišką klientų aptarnavimą bei platų juvelyrinių dirbinių asortimentą užtikrina Given juvelyrikos parduotuvė. Kvalifikuoti konsultantai padės išspręsti visus kilusius klausimus, o garsiausių juvelyrikos ženklų pagaminti dirbiniai nustebins kiekvieną. O jei jus domina auksiniai auskarai internetu, Given moderni filtravimo sistema leis išsirinkti mėgstamiausius papuošalus akimirksniu. Baiminatės dėl saugumo? Given papuošalų parduotuvė užtikrina saugų pristatymą ir aksesuarų draudimą. Puoškitės kartu su Given juvelyrika!

Auskarai – žavi stiliaus detalė, nepaliekanti abejingų. Nesvarbu, ar ruošiatės dalyvauti verslo susitikime, ar puošiatės vakarėliui, auksiniai auskarai papuoš įvairių stilių aprangą ir pagyvins veido bruožus. Ieškote geriausią kokybės bei kainos santykį atitinkančių papuošalų? Rinkitės Given ir mėgaukitės rafinuotu aukso spindesiu. 

Užsakymo Nr, KMC220150

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: