Organizatorių archyvo nuotr.

Norite pradėti sportuoti? Metas nieko nelaukti, taip ir padaryti! Sporto klubuose rasite daugybę puikių galimybių savo sveikatingumui. Tai skirtingo sudėtingumo lygio treniruotės su patyrusiais treneriais, didelės treniruoklių salės, individualus ir grupinis darbas siekiant užsibrėžtų tikslų ir geras, turiningas laisvalaikis.

Toliau sužinosite apie grupėse ir individualiai vykstančias treniruotes, galėsite pasinaudoti profesionalių trenerių pagalba.

Kasdienės mankštos galia

Žmogaus kūnas iš prigimties linkęs aptingti. Nenaudojami raumenys atrofuojasi, nutraukus sportavimą, rezultatai ilgainiui prarandami, todėl visuomet svarbus reguliarumas. Nors ir į sporto klubus visai nebūtina vaikščioti kiekvieną dieną (pilnai gali užtekti poros apsilankymų per savaitę), tačiau kasdienė mankšta visuomet yra labai naudinga. Jeigu treniruositės sporto klubuose ir dar savarankiškai, pasieksite geriausius rezultatus.

Daugelis pradedančiųjų sportuoti galvoja, kad viską greitai pasieks neįdedami daug pastangų. Šitaip dažnai persistengiama ir patiriamos traumos. Kiti linkę galvoti priešingai, jog treniruotės yra ilgas ir sunkus kelias, kuris skirtas ne jiems. Tačiau tiesa yra kažkur per vidurį – reguliariai sportuodami savu ritmu, tikrai ganėtinai greitai matysite puikius rezultatus, dėl kurių verta stengtis.

Užsiėmimai individualiai arba grupėse

Norint pradėti sportuoti tereikia išsirinkti sau tinkamą sporto klubą patogiu adresu ir tinkamą treniruočių laiką. Yra galimybė lankyti individualias arba grupines treniruotes. Individualios treniruotės vyksta akis į akį su treneriu, tikslų siekiama pagal profesionalo išimtinai Jums sudarytą treniruočių programą. Grupėse vykstančios treniruotės tuo tarpu, nors ir nėra skirtos individualiai Jums, tačiau gali puikiai paruošti taisyklingam sportavimui, padėti palaikyti motyvaciją ir atrasti bendraminčių.

Galų gale, pasportavus reikia ir pasilepinti, pailsėti. Už kiekvieną patirtą pastangą kūnui reikalingas apdovanojimas. Tuo apdovanojimu gali būti puikus atsipalaidavimas saunoje, kurias rasite veikiančias įvairiuose sporto klubuose. Tai puiki sveikatingumo galimybė ir gero laisvalaikio garantas kartu su draugais ar šeima.

Metas apsilankyti sau labiausiai patinkančiame sporto klube patogiu adresu. Rasite daug puikių sveikatingumo pasiūlymų ir geras kainas reguliariems apsilankymams.

Daugiau apie treniruotes sporto klube sužinosite: https://www.lemongym.lt/

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: