Organizatorių archyvo nuotr.

Po truputį artėjant gražiausioms metų šventėms, pradedame svarstyti, kokiomis dovanomis būtų galima pradžiuginti savo artimuosius. Nemažai klausimų kyla tuomet, kai dovanos ieškoma tėčiui – juk norisi, kad ji būtų ir naudinga, ir įdomi. Būtent dėl šios priežasties rekomenduojama atsižvelgti į pagrindines jo interesų sritis. Ne paslaptis, jog didžioji dalis vyrų itin mėgsta šiuolaikines technologijas ir naujus atradimus – jei taip galėtumėte apibūdinti ir savo tėtį, jam tiks žemiau pateiktos dovanų idėjos.

Virtualios realybės akiniai

Virtuali realybė leidžia mums nusikelti į pačius netikėčiausius kampelius ir netgi patirti iki šiol neišbandytas pramogas – sunku būtų sugalvoti geresnę dovaną technologijų entuziastams. Bet kokias emocijas dar labiau sustiprina tai, jog sistema reaguoja į mūsų judesius – dėl to iš tiesų galime jaustis taip, tarsi būtume kitoje vietovėje. Jau dabar yra daugybė žaidimų ir kitų pramogų, kurios pritaikomos būtent virtualios realybės akiniams, tačiau labai tikėtina, kad ateityje originalių sprendimų išvysime ir dar daugiau. Visi jie tikrai turėtų sužavėti Jūsų tėtį.

Dronai

Stebėti įvairiausius vaizdus iš paukščio skrydžio atrodo tikrai smagi ir originali idėja, kuri gali tapti Jūsų tėčio laisvalaikio praleidimo būdu. Pasitelkęs droną, jis galės fiksuoti įspūdingiausius, kvapą gniaužiančius vaizdus – tikėtina, kad daugelį iš jų bus galima ir įsirėminti. Visgi, šiuo atveju įdomūs ne tik matomi vaizdiniai, bet ir pats bepiločio orlaivio valdymas – gali prireikti šiek tiek pastangų, kol jis įgus jį valdyti tarsi tikras profesionalas. Tačiau dėl to turėtų būti tik dar įdomiau!

Žaidimų konsolės

Jei Jūsų tėtis ne tik technologijų, bet ir žaidimų entuziastas, žaidimų konsolė jam tikrai paliks puikų įspūdį. Patys naujausi jų modeliai siūlo daugybę interaktyvių užsiėmimų ir papildomų funkcijų, dar labiau praturtinančių šią patirtį – tokios konsolės bus atradimas net ir visko mačiusiems tėčiams. Taip pat galite pasirūpinti, kad jam nepritrūktų ir įdomių žaidimų: šiuo atveju teks išsiaiškinti, kokiems jų žanrams jis teikia pirmenybę. Tačiau jei patys užvesite temą apie žaidimus, tai sužinoti tikrai nebus sunku.

Išmanieji telefonai

Taip, pats išmanusis telefonas tikrai nėra itin naujas technologijų šedevras, tačiau jų gamintojai daro viską, kad mes vis dar galėtume žavėtis naujausių prietaisų suteikiamomis galimybėmis. Įspūdingos kameros, asistentai ir kiti panašūs sprendimai sužavi praktiškai kiekvieną, tad ir Jūsų tėtis neturėtų būti išimtis. Jeigu sunkiai pamenate, kada jis paskutinį kartą keitė savo išmanųjį, Kalėdos gali tapti puikia proga paskatinti jį tai padaryti.

Išmanieji laikrodžiai

Toks prietaisas labiausiai patiks tėčiams, kurie domisi net tik naujausiomis technologijomis, bet ir pakankamai sveika gyvensena. Šis laikrodis galės sekti miego būklę, skaičiuos nueitus žingsnius ir tikrai paskatins dažniau pajudėti. Be to, šis aksesuaras taps ir savotiška jo stiliaus detale, tad galima sakyti, kad tokia dovana yra pakankamai universali – ja daugiau ar mažiau džiaugtųsi didžioji dalis vyrų.

Buities darbus atliekantys robotai

Tėčiui, kuris rūpinasi buitimi, tačiau mielai atsisakytų tam tikrų būtinų darbų, tikrai patiktų juos perimantys robotai. Šiuo metu galima rinktis net iš trijų skirtingų variantų – dulkių siurblių, žoliapjovių ir langų valytuvų. Norint išsiaiškinti, kokios dovanos tėčiui patiktų labiausiai, reikėtų įvertinti konkrečią situaciją. Pavyzdžiui, vejos robotas labiausiai tiks tuomet, kai pjaunamo žolės ploto nėra tiek daug, o tuo tarpu robotas dulkių siurblys puikiai susitvarkys net ir su didesne erdve. Tačiau reikėtų turėti omenyje, jog nuo laiptų jį reikės nukelti. Tačiau jei tėtis gyvena namuose su dideliais, vitrininiais langais, jį tikrai pradžiugins galimybė pamiršti kruopštų jų valymą.

SMART televizorius

Galbūt SMART televizoriai rinkoje jau nėra didelė naujiena, tačiau tai nereiškia, kad tokie prietaisai tėčiams nebus įdomūs – ypač tuomet, jei iki šiol jis vis dar naudojosi paprastu televizoriumi. SMART funkciją turintys modeliai suteikia galimybę patogiai prisijungti prie interneto ir taip pasiekti dar daugiau įdomaus ar netgi naudingo turinio. Tad jeigu Jūsų tėtis laisvalaikį neretai leidžia ramiai, žiūrėdamas televizorių, pasirūpinkite, kad ši patirtis būtų kuo įspūdingesnė. Plačią jų įvairovę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Namų kino sistema

Tam, kad tokio televizoriaus žiūrėjimo patirtis būtų dar įspūdingesnė, verta pagalvoti ir apie itin kokybišką garsą – jį užtikrins namų kino sistema, kuri tikrai yra daugelio technologijomis besižavinčių vyrų svajonė. Jei Jūsų tėtis itin mėgsta žiūrėti filmus, pasirūpinkite, kad tokia patirtis nei kiek nenusileistų kino teatrui – tuomet net ir namuose galėsite rengti įvairiausius festivalius ar naujausių šedevrų peržiūras. Panašu, kad nuobodu tikrai nebus!

Bet kuri iš šių dovanų technologijų entuziastui tikrai turėtų ir tikti, ir patikti. Tačiau jei norite tuo įsitikinti, gerai apžiūrėkite, kokius šedevrus jis jau yra įsigijęs ir atidžiau tėčio pasiklausykite – gali būti, kad jis netikėtai prasitars apie savo svajones.

Užsakymo Nr. KMC 200155

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: