Organizatorių archyvo nuotr.

Širdelės formos saldumynai, mieli niekučiai ir minkšti žaisliukai jau raudonuoja parduotuvių lentynose, skelbdami sparčiai artėjančią Valentino dieną. Mus apima nerimas, kad šventė jau visai čia pat, o mes dar neišrinkome dovanos savo brangiam žmogui. Surengti nuostabų pasimatymą, paruošti siurprizą ar paprasčiausiai įteikti kokią mielą dovanėlę – kiekvieno žmogaus pasirinkimas. O kad dovana nevirstų tikru galvos skausmu ar neįveikiama kliūtimi, reikia tik trupučio pastangų ir fantazijos.

Sustok, akimirka žavinga!

Laikas, praleistas dviese su mylimu žmogumi, yra pati brangiausia dovana, ypač įsimylėjėlių širdims. Taip norisi išsaugoti amžinai tas kartu praleistas akimirkas! Todėl momentinis fotoaparatas būtų pati geriausia dovana sau ir savo brangiam žmogui. Jo pagalba galėtumėte įamžinti svarbiausius ir gražiausius savo gyvenimo momentus. Be to, siūlome idėją kitų metų Valentino dienai: jums tereikia išsaugoti nuotraukas ir sudėlioti iš jų įdomų koliažą. Neabejokite: tokią dovaną romantiškos širdys tikrai įvertins.

Organizatorių archyvo nuotr.

KĄ DOVANOTI VAIKINUI

Kompiuterinių žaidimų gerbėjui

Jei tavo vaikinas yra tikras žaidimų fanatikas, gali jį nustebinti nauju kompiuteriniu žaidimu ar konsole. Žinoma, pirmiausia išsiaiškink, ar jis tokių dar neturi. O jeigu nori jį visiškai priblokšti, įteik jam dar vieną žaidimų konsolės pultelį. Tavo vaikinas tikrai apsidžiaugs, sužinojęs, kad tu nori leisti laiką kartu su juo prie žaidimų kompiuterio. Juk taip smagu žaisti geroje kompanijoje

Aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjui

Vaikinui, kuris mėgsta aktyviai leisti laiką žygiuose, išvykose dviračiais ar sporto klube, labai praverstų stilinga gertuvė ar termopuodelis. Taip pat nesuklystum savo mylimam sporto aistruoliui padovanodama išmanųjį laikrodį ar apyrankę. Tokius šiuolaikiškus gadžetus tikrai vertina aktyvaus laisvalaikio gerbėjai, mėgstantys sekti ir fiksuoti savo sportinius pasiekimus. Bet jeigu ant jo rankos jau pastebėjai tokį prietaisą, gali jam padovanoti stilingą aksesuarą – naują dirželį.

Grilio meistrui

Dievinate vasaros vakarus gamtoje, užburti grilyje čirškančio kepsnio kvapo? Jei savo mylimą žmogų gali drąsiai vadinti grilio meistru, nuolat stebinančiu tave ir draugus savo kulinariniais sugebėjimais, jam tikrai tiktų nauja kepimo įranga. Be abejo tavęs laukia romantiška Valentino vakarienė žvakių šviesoje.

Organizatorių archyvo nuotr.

KĄ DOVANOTI MERGINAI

Kino mylėtojai

Merginai, kurios penktadienio vakarai užimti naujų filmų peržiūra, išrinkti dovaną tikrai nesunku. Naujas filmas jos kolekcijai bus kaip tik. Kukurūzų spragėsiai, minkšta sofa, maloni draugija ir naujas įdomus filmas – visai vykęs šventinio vakaro scenarijus. O gal tavo mylima mergina svajoja apie tobulesnę vaizdo ir garso techniką, tada ši šventė yra puiki proga apie tai pagalvoti.

Norint surengti romantišką vakarą kino gerbėjai, galima pasinaudoti projektoriumi ir sukurti kino teatro aplinką tiesiog svetainėje. Romantiška vakarienė ir geras filmas – puiki idėja šventiniam Valentino vakarui.

Virtuvės meistrei

Jei ji neišlenda iš virtuvės, jei maisto gaminimas yra jos aistra, jei visi aplink žavisi jos kulinariniais šedevrais, pati geriausia dovana jai būtų nauja šiuolaikiška buitinė technika, pavyzdžiui, koks nors plakiklis, trintuvas ar kokteilinė. Bet jeigu jos virtuvė tiesiog lūžta nuo galybės modernių prietaisų, aparatų ir kombainų, galbūt jai tetrūksta tik kokių žaismingų smulkmenų: sausainių formelių ar maisto dekoravimo įrankių.

Idėja vakarui: galite pamėginti padirbėti virtuvėje dviese ir kartu pasiruošti romantišką Valentino vakarienę. Kartu gaminamas maistas tikrai suteiktų jaukumo jūsų šventei. Net jei kažkas ir nepavyktų, mylima mergina būtinai įvertins tavo pastangas.

Stiliaus deivei

Ką dovanoti savo stiliumi nuolat besirūpinančiai gražuolei, gatvėje prikaustančiai kiekvieno sutiktojo žvilgsnį? Be abejo, įvairias grožio priemones ar prietaisus grožio puoselėjimui. Galbūt modernus plaukų džiovintuvą ar kokybiškas fotoepiliatorius yra sena jos svajonė? O gal jai reikia kažko ypatingai inovatyvaus, pavyzdžiui, išmanaus veido valymo šepetėlio, kuris geba analizuoti odą ir netgi teikti konsultacijas. Jei nori palepinti savo mylimą merginą Valentino dienos proga, į šias dovanas verta atkreipti dėmesį.

Užsakymo Nr. Nr. KMC210017

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: