Organizatorių archyvo nuotr.

Įsirenginėjantiems namus ar juos atsinaujinantiems, vienas aktualiausių dalykų – stilingas ir funkcionalus vonios kambarys. Įprastai vonios kambariai daugelyje būstų yra gana kompaktiški, tad juose sutalpinti visą reikiamą įrangą ir vonios baldus galo būti tikras iššūkis. Vienas svarbiausių vonios kambariui skirtų pirkinių yra tualetas, kuris užima gana ne mažą dalį vietos. Tad kokio tipo ir dydžio klozetą geriausia rinktis vonios kambaryje – aptarsime šiame straipsnyje.

Klozeto forma

Visų pirma, kalbant apie klozeto pasirinkimą, pirmiausia rekomenduojama pasirinkti jūsų vonios kambariui labiausiai tinkamą klozeto formą. Galite rinktis pailgą tualetą arba labiau užapvalintais kraštais. Pastarasis įprastai keliais centimetrais būna mažesnis, todėl puikiai tiks tuose vonios kambariuose, kur trūksta erdvės.

Montavimo tipas

Ne ką mažiau svarbu atkreipti dėmesį į unitazo montavimo tipą. Šiais laikais klozetai gali būti pakabinami, pastatomi arba su aukščiau pakabinamu bakeliu. Kiekvienu atveju pasirinkimas priklausys nuo jūsų poreikių, vonios kambario dydžio be interjero stiliaus.

Jeigu vonios kambaryje norite sutaupyti daugiau vietos, tuomet rekomenduojama rinktis pakabinamą klozetą, su sienoje paslepiamu bakeliu. Jeigu turite pakankamai erdvų vonios kambarį, tuomet galite rinktis įprasto dizaino pastatomą klozetą.

Klozeto dydis

Nežinote kokio konkrečiai dydžio klozetą pasirinkti? Įprastai jie būna standartinių dydžių, tačiau rinkoje galima rasti net ir pačių įvairiausių. Tai aktualu ypač tiems, kurie savo namuose turi nestandartinio dydžio vonios kambarį.

Norint sužinoti tikslų reikiamo unitazo dydį, pirmiausia rekomenduojama išsirinkti tinkamą vietą, kurioje jis bus statomas. Tuomet išsimatuokite galimą ilgį, plotį, aukštį, reikiamo bakelio dydį ir apytiksliai išsimatuokite atstumą nuo galinės sienos iki tualeto kanalizacijos vamzdžio centro. Tikslūs išmatavimai leis įsigyti jums tinkamiausią gaminį.

Turite nusimatę kokio tipo ir dydžio klozeto jums reikia jūsų vonios kambaryje? Tuomet norimą gaminį galite atrasti ne tik fizinėse parduotuvėse, bet ir internetu. Čia galėsite atrasti platų prekių asortimentą, akcijų pasiūlymus, atsižvelgti į klientų atsiliepimus, išsamiai paanalizuoti prekių aprašymus.

Patogesnei paieškai – elektroninėse parduotuvėse galite pasinaudoti prekių filtru ir nusistatyti prekių rikiavimą nuo mažiausios iki didžiausios kainos ar atvirkščiai. Taip galėsite greičiau atrasite jums reikiamą gaminį už labiausiai priimtiną kainą.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: