Organizatorių archyvo nuotr.

Krūtinė laikoma svarbia moteriškumo ir seksualumo dalimi, todėl moterys, kurių krūtinė yra mažesnė, nesimetriška, ar nukarusi, gali pasijusti nepatogiai, dėl savo išvaizdos. Išvaizdą galėjo pakeisti neštumas ir praėjęs žindymas, arba iš anksto nulėmė genai. Netenkinančią išvaizdą vis tik galima pakeisti, ir kartais tam užtektų krūtinės pakėlimo operacijos.

Kam aktuali krūtų pakėlimo operacija?

Nukarusios krūtys moterims atsiranda po gimdymo, staigiai numetus daug svorio, taip pat, vykstant senėjimo procesui, kai oda netenka stangrumo. Jaunatvišką formą praradusias krūtis galima koreguoti atliekant krūtų pakėlimo operaciją.

Krūtų pakėlimo procedūra nesudėtinga ir yra visiškai saugi. Procedūros metu pašalinamas odos perteklius, suformuojamas krūties kontūras ir forma, speneliai atstatomi į natūralią poziciją. Atliekant operaciją, pacientėms pageidaujant, krūtinę galima ir padidinti.

Krūtų pakėlimas – tai ne tas pats, kas krūtų didinimas, pakėlimo procedūra tik pakeičia krūties formą.

Operacija trunka ne daugiau kaip 3 valandas. Ribota veikla galima užsiimti jau kitą dieną po operacijos, bet normalus darbingumas leidžiamas tik praėjus 3-4 savaitėms.

Rando dydis priklauso nuo to, ar labai nukarusios krūtys. Jei taip, randai būna panašūs, kaip ir po krūtų mažinimo operacijos. Nedaug nukarusių krūtų pooperaciniai randai taip pat bus mažesni.

Ar įmanomas krūtinės pakėlimas be operacijos?

Nenorite operuotis ir ieškote kitų būdų pakelti krūtinei? Galima išbandyti įvairius krūtinės stangrinimo būdus, tačiau nė vienas jų nebus tokie veiksmingi.

Hormoniniai preparatai krūtinę padidinti gali, tačiau labiau pasmukusios krūtinės nepakels. O hormoniniai preparatai dar turi ir savo kainą – tai neigiamas poveikis visam organizmui.

Vakuuminiai masažai bei drenažai poveikį turės tik trumpam laikui.

Sportas stiprina krūtinės didįjį raumenį, tačiau pačių krūtinės raiščių nepakelia.

Jokie tepalai išsitempusios odos taip pat nesutrauks. Todėl išbandydami įvairias priemones išleisite namažai, bet norimo poveikio nepajusite.

Krūtinės pakėlimas – tai veiksminga operacija, iš karto padedanti pašalinti perteklinę, ištampytą odą, o krūtinei suteikia jaunatvišką formą.

Kur atliekama krūtinės pakėlimo procedūra?

Grožio Akademijos tinklalapyje grozioakademija.lt rasite visą reikalingą informaciją. Čia galėsite pasikonsultuoti dėl to, ar jums reikalinga operacija, taip pat, pasidomėti papildomomis procedūromis, tokiomis kaip krūtinės didinimas, kurį galima atlikti tuo pačiu metu. Grožio akademija atlieka ne tik krūtinės pakėlimo, bet ir krūtinės didinimo riebalais arba implantais, bei kitas procedūras.

Jei nesijaučiate pakankamai moteriškos ir norite pakoreguoti savo išvaizdą, kreipkitės konsultacijos į Grožio Akademiją. Nukarusios krūtinės forma gali būti pakoreguota, o jums pageidaujant, bus galima atlikti ir papildomas procedūras, kaip pavyzdžiui, krūtinės didinimo.

Užsakymo Nr. KMC210192

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: