© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Televizijos serialo “Vampyro dienoraščiai” (The Vampire Diaries) žvaigždė Nina Dobrev gražiai atsisveikino su serialo kolegomis ir gerbėjais – sekmadienį jai buvo įteiktas paskutinis “Teen Choice” televizinis apdovanojimas už vampyrės Elenos vaidmenį, kurį aktorė seriale kūrė šešerius metus.

26 metų aktorė buvo pripažinta geriausia televizijos aktore fantastikos serialų kategorijoje.

N.Dobrev, kuri šiemet traukiasi iš projekto, sakydama padėkos kalbą per iškilmingą ceremoniją Los Andžele nepamiršo atsisveikinti su savo gerbėjais ir klasės draugais.

Prie mikrofono aktorė priėjo įsidėjusi dirbtines iltis, tačiau netrukus jas išsiėmė.

“Taigi man jų daugiau nebereikia… Per pastaruosius du mėnesius patyriau gana didelių permainų. Permainos – gąsdinantis žodis. Bent jau aš taip galvojau anksčiau. Nes jis reiškia naują pradžią. Pradžią nežinomos ateities. Tačiau permainos būtinos. Būtinos, kad galėtum augti ir mokytis, kad galėtum tobulėti, nes viskas gyvenime turi pabaigą”, – kalbėjo aktorė.

“Šis mano gyvenimo skyrius baigiasi, ir aš jį prisimenu šypsodamasi ir su dėkingumu. Visai kaip ir mano personažas Elena aš pradėjau dalyvauti projekte dar jauna mergina… mes užaugome kartu. Per pastaruosius šešerius metus mes tapome moterimis. Man buvo malonu su jumis, mano gerbėjai, praleisti šiuos šešerius nepaprastus metus. Be jūsų čia nebūtų manęs – mūsų. Ačiū, kad kartu su manimi nuėjote šį nuostabų kelią. Prisiminkite, kad artėja permainos, todėl laikykitės ir džiaukitės tolesne kelione – bus smagu”, – kalbėjo N.Dobrev.

Serialas “Vampyro dienoraščiai” taip gavo “Choice TV Show” apdovanojimą ir specialų “Liplock” prizą už N.Dobrev ir jos buvusio partnerio realiame gyvenime aktoriaus Iano Somerhalderio (Ijano Somerhalderio) glamones televizijos ekrane. Tiesa, aktorius apdovanojimų ceremonijoje nedalyvavo.

Kasmetiniai “Teen Choice” apdovanojimai papildo Holivudo apdovanojimų kalendorių ir suteikia tarp jaunimo populiariems aktoriams, muzikantams ir kitokiems artistams galimybę padėkoti savo gerbėjams.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: