Ilgąjį savaitgalį - stiprinamas policijos darbas
(c) V.Ramono/KaunoZinios.lt nuotr.

Ilgąjį savaitgalį, rugpjūčio 13-15 d., bus stiprinamas policijos darbas, daugiau pareigūnų dirbs viešose vietose ir keliuose.

Teritorinės policijos įstaigos savo veiklos teritorijose organizuos tikslines policines priemones, siekiant užkardyti alkoholinių gėrimų vartojimą ir girtų asmenų pasirodymą viešosiose vietose. Ypatingas dėmesys bus skiriamas masinių susibūrimų, pasilinksminimo vietoms, taip pat vietoms, kuriose gali būti girtaujama, svaiginamasi ir pan.

Šalies kurortuose ir kurortinių teritorijų statusą turinčiuose miestuose bus organizuojamos prevencinės priemonės, skirtos transporto priemonių vagystėms užkardyti, jų vairuotojų blaivumui, apsvaigimui nuo narkotikų ar kitų psichiką veikiančių medžiagų tikrinti. Daug dėmesio bus skiriama dviračių, motorinių valčių, jų variklių ir kitų detalių vagystėms užkardyti.

Policinės priemones bus vykdomos ir nakties metu, motyvuotai pasirinktose vietose, tam naudojant policijos postus ir stabdant visas transporto priemones bei tikrinant jose esančius asmenis ir vežamą krovinį.

Policijos departamento informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: