(c) M. Binkio nuotr.

Jau šiandien Kauną sudrebins neeilinis renginys – „Ledi 2010”, kartu su garsiaisiais “Metal On Metal”. Tai šauniausios Lietuvos studentės rinkimai, kurie šiais metais vyks naktiniame klube „Embassy“(Kovo 11-osios g. 22 , Kaunas).

Savo jėgas rinkimuose išbandys devynios žavios įvairių Lietuvos universitetų bei kolegijų  atstovės. Jau septintą kartą organizuojami „Ledi“ rinkimai ryžtingai nusiteikusioms studentėms suteikia galimybę atskleisti savo talentus, originalumą bei trykštančią jaunatvę. Pasak renginio koordinatorės Militos Žilinskaitės „Merginų pasirodymai bus tikrai intriguojantys“. Studentės stebins žiūrovus ir komisijos narius „Nei nuoga, nei apsirengus“ prisistatymais, atskleis savo talentus studentiško gyvenimo miuzikluose, žavės originalumu ir spontaniškumu renginio metu išsitrauktose užduotyse. Vakarėlio atmosferą  kaitins ir speciali renginio tema – „Garsiausi pasaulio miuziklai“.

Išrinkus šauniausią studentę, vakaras greitai nesibaigs, nes visų laukia vakarėlis su „Metal On Metal“ nariais Manfredu, Kym Wild ir Miss America. Vakaro idėją įgyvendina Kauno technologijos universiteto (KTU) Dizaino ir technologijų  fakulteto studentų atstovybė „DiDi“, kuri visuose renginiuose išsiskiria savitu bei originaliu stiliumi.

Durys atsidaro: 19h. Bilieto kaina – 25 lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: