(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Tarptautinė nevyriausybinė jaunimo organizacija AIESEC Kaunas jau antrus metus iš eilės mūsų mieste organizuoją „Tautų mugę”, kuri įvyks balandžio 2 dieną prekybos ir laisvalaikio centre Mega.

Renginio tikslas – skatinti žmonių tarpkultūriškumą, supažindinti savo miesto gyventojus su įvairių šalių kultūromis, jų tradicijomis, papročiais, šokiais, valgiais.
Mugės dalyviai galės susipažinti su daugiau nei 15 šalių atstovais, jų maistu, tradicijomis, šokiais ir dainomis.

„Man šio renginio organizavimas yra puiki galimybė artimiau susipažinti su įvairių šalių atstovais, su jais pabendrauti, sulaužyti visuomenėje nustatytus stereotipus. Tikiu, kad tai puiki galimybė mano miesto gyventojams pažinti kitataučius iš arčiau”, – sakė organizacijos AIESEC Kaunas organizacinio komiteto narė Vaida Pociūtė.

AIESEC Kaunas stažuotoja Blagorodna Apostolovska džiaugiasi, kad pagaliau turės galimybę lietuviams plačiau pristatyti savo šalį.

„Aš labai džiaugiuosi atvykusi į Lietuvą. Vykstant čia vienas iš mano tikslų buvo susipažinti su Lietuva ir pristatyti savo šalį ir pagaliau turėsiu tam galimybę. Visus kviečiu ateiti į šį renginį ir pasisemti informacijos, kurios nerasite jokiame vadovėlyje”, – sakė Blagorodna.

AIESEC Kaunas kviečia visus ateiti į šį nemokamą renginį. Daugiau informacijos apie mugę rasite www.aiesec.lt/lt/kauno-flilialas arba facebook sukurtume renginyje „Tautų mugė”.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: