Jean Michel Jarre koncertas
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Jau šį sekmadienį, spalio 16 d., „Žalgirio“ arenoje vyksiantis Jean Michel Jarre koncertas bus išties įspūdingas.

Kartu su 40-ties muzikantų ir aptarnaujančio personalo komandą lydi 4 vilkikai su visa koncertui reikalinga garso ir apšvietimo įranga, pasirodymo metu bus naudojamos naujausios kartos 3D projekcijos, milžiniškas ekranas, galingi lazeriai ir kita moderni technika.

Kaip J. M. Jarre yra minėjęs viename interviu, miniatiūrinė vaizdo kamera bus įmontuota net į jo akinius, tad žiūrovai koncerto metu ekrane matys tai, ką pats muzikantas mato stovėdamas prie instrumentų scenoje.

Naujausias J.M.Jarre rinktinių kūrinių albumas „Essentials and Rarities“ pasirodė šių metų gegužės mėnesį, o koncerto Kaune metu publika išgirs visus geriausius J. M. Jarre kūrinius.

Grupė atskrenda į Lietuvą koncerto išvakarėse privačiu lėktuvu iš Kijevo ir apsistos viename Kauno viešbučių, tad tikėtina, kad šeštadienio popietę J. M. Jarre galima bus išvysti ir Kauno senamiestyje.

Renginio organizatoriams ypatingi reikalavimai taip pat nekeliami – nieko neįprasto į persirengimo kambarius garsus prancūzų kompozitorius neprašė. Po pasirodymo „Žalgirio“ arenoje muzikantai išvyks į Maskvą, kur jų laukia kitas gastrolinio turo koncertas.

Video iš 2011 m. rudeninio J. M. Jarre turo:

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: