(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Artėja jubiliejinis dvidešimtą kartą rengiamas Kalėdinis labdaros vakaras Kauno miesto rotušėje. Renginys įvyks gruodžio 27 dieną. Jo metu surinktos lėšos tradiciškai aukojamos likimo nuskriaustiems, sunkiai sergantiems, socialiai remtiniems miesto gyventojams.

Kalėdinių labdaros renginių darbo grupė, išnagrinėjusi gautus prašymus, nusprendė, kad šiais metais surinktas labdaros lėšas skirs Kauno II klinikinės ligoninės Vaikų pulmonologijos skyriuje sunkiausią tuberkuliozės formą besigydantiems ir specialių poreikių turintiems vaikams. Labdaros lėšos taip pat bus skirtos cukriniu diabetu sergančiųjų bendrijai „Likimas“ insulino pompų sensoriams įsigyti. Ketinama paremti Kauno kurčiųjų reabilitacijos centrą ir padovanoti klausos aparatus ir jų priedus keturiolikai vaikučių, turinčių klausos sutrikimų.

Miesto gyventojai, verslininkai, įmonės ir organizacijos, akademinė visuomenė jau dabar kviečiama paremti kilnią labdaros vakaro idėją pervedant aukas į specialią Kauno miesto savivaldybės administracijos sąskaitą AB DnB NORD banke, sąskaitos Nr. LT594010042500388593, banko kodas 40100.

2008 m. gruodžio 28 d. įvykusio labdaros vakaro metu surinktos lėšos buvo skirtos cukriniu diabetu sergantiems socialiai remtiniems vaikams. Labdarai buvo surinkta beveik 130 tūkstančių litų – tai didžiausia suma per visus devyniolika metų, kai rengiami Kalėdiniai labdaros vakarai. Tikimasi, kad šiais metais aukotojai bus taip pat geranoriški ir dosnūs.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: