Kaune - Nacionalinės moterų krepšinio lygos sezono pradžia (programa)
(c) V.Ramono/KaunoZinios.lt nuotr.

Spalio 30-ąją dieną, KTU Chemijos fakulteto sporto salėje (Radvilėnų pl. 19), kauniečiai ir miesto svečiai turės puikią galimybę dalyvauti krepšinio šventėje.

Šįmet startuojanti Nacionalinė moterų krepšinio lyga (NMKL) atidarymo oficialiomis rungtynėmis pasirinko Lietuvos krepšinio sostinę Kauną.

Čia tądien įvyks 3 val. trunkanti krepšinio fiesta, kurią pradės draugiškos rungtynės tarp Lietuvos žurnalistų rinktinės ir „LKKA Aistės“ komandų.

Taip pat žiūrovų dėmesiui – daug šokėjų, kurios prieš pat NMKL rungtynes pristatys visas lygos komandos, padovanos žiūrovams masinį vaidinimą-šokį, atspindintį naujos lygos gimimą. Galiausiai, šventės kulminacija taps Lietuvos merginų krepšinio centro „KTU Kaunas“ bei Kauno SM komandų rungtynės.

Renginio programa:

15:10 val. Iššūkio rungtynės „LKKA Aistės“ – LT žurnalistų rinktinė

16:10 val. NMKL oficiali pristatymo šventė – vaidinimas

16:30 val. NMKL rungtynės: KC „KTU Kaunas“ – Kauno SM

Jurgis Laurinavičius, NMKL direktorius: „Sekmadienį pasveikinsime Kauną su dar viena švente. Centrinėse pirmo turo rungtynėse išvysime gražią šventę ir viliuosi, jog ją įrašysime į istoriją kaip puikų startą, naujos lygos gimimą.“

Petras Aleksonis, KC „KTU Kaunas“ direktorius: „Pirmiausia noriu paraginti atvykti kauniečius į šį renginį ir šauniai praleisti sekmadienio popietę kartu su krepšiniu. Dėl žiūrovų šiai šventei labai stengiasi daug žmonių, vaikų, kurie nori parodyti savo širdį, sugebėjimus. Programą visi ruošiame su dideliu užsidegimu ir norime, jog visa tai pamatytų kuo daugiau žmonių, krepšinio sirgalių. Dėkoju NMKL lygai, kuri pasitiki mūsų miestu ir leidžia mums nukirpti atidarymo juostelę“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: