(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Lietuvos rekordų knygoje užfiksuotas dar vienas įspūdingas pasiekimas. Kaune, Jonavos gatvėje 260, ant pastato buvo sumontuota didžiausia žaliuzė Lietuvoje. Rekordas priklauso UAB “Dextera” .

Siekdama išlikti istorijoje viena iš didžiausių bendrovių Lietuvoje, gaminančių ir prekiaujančių visų rūšių uždangomis nuo saulės, naudodama standartinius žaliuzių komponentus pagamino nestandartinį gaminį. Lietuvoje didžiausios žaliuzės plotis siekia 8 m, aukštis — 11.76 m. Bendras žaliuzės plotas sudaro 94.08 kv. m. Nestandartinio dydžio žaliuzė yra valdoma įprastai — uždangos juostas galima sukti norima linkme.

“Idėja pagaminti tokio dydžio žaliuzę gimė atsitiktinai. Internetinėje erdvėje aptikusi nuorodą į portalą, kuriame užfiksuoti Lietuvos rekordai, pamaniau, kad būtų smagu ir mums įnešti indėlį į rekordų kūrimą. Savo mintimis pasidalinau su darbuotojais ir nusprendėme išbandyti jėgas, tuo labiau, kad turime visą reikiamą įrangą”, — savo įspūdžiais dalinosi bendrovės “Dextera” marketingo vadovė Agnė Strikulienė. Pasak jos, tai ne tik buvo iššūkis bendrovei, bet ir noras pateisinti savo siekius pateikti rinkai novatoriškas idėjas, pristatyti racionalius technologinius sprendimus, į asortimentą įvesti kuo daugiau naujų bei visas žaliuzių mados tendencijas atitinkančių gaminių.

Skatindama rekordų siekti ir kitas Lietuvos įmones, bendrovė “Dextera” pažada šį įspūdingo dydžio gaminį padovanoti langus gaminančiai kompanijai, kuri pagamins tokių matmenų langą. “Reikia būti pirmu ir registruoti savo rekordą. Jei ne Jūs, tai kiti tai padarys”, — drąsino Agnė Strikulienė bei pažadėjo užregistruoti ir kitą bendrovės pagamintą įspūdingų matmenų gaminį. Kas tai bus, marketingo vadovė neatskleidžia.

UAB “Dextera” – Lietuvoje viena didžiausių bendrovių, gaminančių ir prekiaujančių visų rūšių uždangomis nuo saulės.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: