(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ krepšininkai sužaidė dar vienerias Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynes. Keturių komandų autsaiderių turnyre jaunieji žalgiriečiai rezultatu 77:62 (17:13, 23:10, 18:21, 19:18) įtikinamai įveikė Kauno „LKKA-Atleto“ krepšininkus ir šiuo metu turnyrinėje lentelėje užima antrąją vietą.

Jau nuo pat rungtynių pradžios iniciatyvą įgiję „Žalgirio“ dubleriai išsiveržė į priekį ir pirmąjį kėlinį užbaigė turėdami 4 taškų pranašumą. Antrajame skirtumas tik didėjo. Kėlinį laimėję 13 taškų Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklos“ krepšininkai į didžiąją pertrauką išėjo turėdami jau 17 taškų persvarą. Trečiasis kėlinys sėkmingesnis buvo šeimininkų ekipai, tačiau jaunieji žalgiriečiai išlaikė iniciatyvą ir prisivyti neleido. Paskutiniajame ketvirtyje sėkmingiau rungtyniauti pradėjo „LKKA-Atleto“ krepšininkai, kurie sumažino atsilikimą iki 9 taškų, tačiau po Adomo Drungilo ir Mariaus Grigonio taiklių metimų rezultatas vėl tapo dviženklis ir dubleriai šventė įtikinamą pergalę.

Kauno „Žalgiris-Sabonio mokykla“: A.Drungilas 20 taškų (9 atk. kam.), K.Babkauskas 14, T.Jogėla 12, A.Sakalauskas ir M.Grigonis po 10, R.Jakštas 8, H.Venskus 2, M.Kupšas 1.

Kauno „LKKA-Atletas“: V.Sragauskis 19 taškų, Š.Vingelis 12, D.Gricius 9, J.Andriuška 8.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: