(c) Arūno Liuizos / kaunozinios.lt nuotr.

Kauno tarptautinis oro uostas jau pradėjo žiemos sezoną. Pigių skrydžių bendrovė „Ryanair” keleiviams pasiūlė 20 procentų pigesnius bilietus ir galimybę rinktis dar daugiau skrydžių.

„Vasarą pradėjome skrydžius į Brėmeną. Pradžioje skrydžiai buvo vykdomi du kartus per savaitę, o nuo šio pirmadienio į Brėmeną „Ryanair” skraidina jau keturis kartus – pirmadienį, trečiadienį, penktadienį ir sekmadienį. Ši kryptis pasiteisino, todėl buvo galima didinti skrydžių dažnumą”, – sakė Kauno oro uosto direktorius Arijandas Šliupas.

Sėkmingai Kauno oro uostas vykdo skrydžius į Liverpulį. Pernai rudenį „Ryanair” keleiviams pasiūlyta ir Londono Lutono kryptis.

Šiemet Kauno oro uostas pervežė 6 procentais daugiau keleivių nei pernai tuo pačiu laikotarpiu. Nuo sausio iki spalio 1 dienos Kauno oro uostas aptarnavo 331,7 tūkst. keleivių.

„Ryanair” sumažino kainas krizės laikotarpiu, o tai tenkina mažesnes pajamas gaunančių keleivių lūkesčius. Todėl būtent šiuo laikotarpiu pervežtų keleivių skaičius išaugo”, – mintimis dalinosi oro uosto direktorius A.Šliupas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: