(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba pritarė, kad K. Griniaus bei Raudonojo Kryžiaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės ES fondų lėšomis įgyvendintų projektus „Palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugų kokybės gerinimas Kauno miesto savivaldybėje“. Jiems planuojama skirti daugiau kaip 8 milijonus litų.

Šių projektų tikslas – pagerinti palaikomojo gydymo ir slaugos paslaugų kokybę ir prieinamumą Kauno miesto ir rajono gyventojams, modernizuojant šių paslaugų infrastruktūrą.

K. Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės preliminari projekto vertė yra 4,165 mln. Lt, iš kurių 3,540 mln. Lt Europos regioninės plėtros lėšos, 0,625 mln. – valstybės biudžeto lėšos. Projektą ketinama pradėti įgyvendinti nuo kitų metų ir baigti per 24 mėnesius.

Kauno Raudonojo Kryžiaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės preliminari projekto vertė 5,149 mln. Lt, iš kurių 4,377 mln. Lt Europos regioninės plėtros lėšos, 0,772 mln. – valstybės biudžeto lėšos.

Ketvirtadienį (lapkričio 25 d.) posėdžiavusi Kauno miesto Taryba nusprendė pakeisti viešosios įstaigos Kauno Raudonojo Kryžiaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės pavadinimą ir patvirtinti ligoninės įstatus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: