(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Jei sutinki mokytis ir pramogauti šokant, ateik į Kauno Rotušės aikštę 19 val. Gegužės 27 d., birželio 3 ir 10 ir 30 dienomis, ir su Julium Šeniausku mėgaukis Regetono, Kubietiškos salsos, Bachata ir Merengue muzikos šokių ritmais!

Regetonas – tai naujausias Lotynų Amerikos ir hip hop’o šokių “mix’as”, vedamas “reggaeton” muzikos stiliaus. Propaguojamas daugelyje Lotynų Amerikos šalių, šis stilius dažniausiai yra šokamas po vieną ir sulaukia stipraus susidomėjimo ne tik tarp merginų, bet ir tarp vaikinų. Regetono pamokose reikia nusiteikti fiziškai išsikrauti, priversti judėti net pačius mažiausius ir slapčiausius raumenis bei nesivaržyti tikrai seksualių judesių skambant populiariausiems regetono ritmams.

Kubietiška salsa yra lengviausiai pritaikomas salsos šokimo būdas, esantis arčiausiai salsos šaknų ir jos pirmtako, šokio “son”. Nereikalaujantis ypatingų sąlygų, šis salsos šokimo būdas leis Jums mėgautis šokiu bet kurioje erdvėje, ar tai būtų didelė aikštelė, ar mažas kambarys, skersgatvis ar sausakimšas naktinis klubas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: