Lietuvos jaunimo sąjunga organizavo labdaros vakarą
(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Nors už lango dar nekrinta snaigės ir nepučia žvarbūs vėjai, bet kartais gera sušilti visiems suėjus į būrį ir pasidžiaugti, kad esame kartu.

Tokiais gražiais žodžiais Gruodžio 2 d., 19 val. laisvalaikio namuose „Nautilus“ vakarą pradėjo Lietuvos jaunimo sąjungos Kauno skyriaus vadovė, labdaros vakaro „Būkime kartu“ viena iš organizatorių Agnė Mikelionienė.

Tą vakarą gausiai rinkosi vaikų globos namų „Atžalynas“ auklėtiniai bei kiti svečiai, kuriuos mielai pasitiko Lietuvos jaunimo sąjungos atstovai, kiekvienam svečiui surasdami gerą šiltą žodį bei pasidžiaugdami, kad dabar toks metas – artėja šventės, visi užimti, tačiau atrado laiko, atidėję savo darbus ir rūpesčius atsiliepti į mūsų kvietimą.

Globos namų auklėtiniai atėjo nešini savo kūriniais: rankų darbo žuvele, paveikslais „Rojaus obuoliukai“, „Angelas ant kalvos“, rankų darbo šiaudine vaza, kompozicija „Grybukai“, kuriuos specialiai paruošė šio renginio metu vykusiam aukcionui.

Darbai buvo sėkmingai parduoti. Didžiausia pinigų suma buvo pasiūlyta už paveikslą „Angelas ant kalvos“, kuris buvo parduotas už 150 Lt.

Kad labdaros vakaro svečių paaukoti pinigai labai reikalingi vaikams, įrodė ir renginio meninės programos dalyviai: šokių studija „Up“, virtuoziška akrobatų grupė „Soul trick“, šokių grupė „Show sisters“, solistė Rūta Zubovaitė, grupės „IKO“, „Kvinta“, merginų kolektyvas „Pagunda“ bei grupė „Thundertale“. Jaunieji kauniečiai šokiais ir dainomis sujaudino vakaro svečius.

Šia gražia iniciatyva džiaugėsi į renginį atvykęs Kauno miesto tarybos narys, Socialinių, sveikatos ir šeimos reikalų komiteto pirmininko pavaduotojas Kazimieras Nausėda, kuris teigė kad „Būti žmogumi nepalyginti sunkiau, nei juo vadintis”. Taip pat padėkos žodį tarė ir Kauno vaikų globos namų „Atžalynas“ direktorė Dalia Pajedienė, kuri dėkojo Kauno jaunimui bei renginio globėjui Ramūnui Karbauskiui už vaikams padovanotą paramą bei koncertą.

Lietuvos jaunimo sąjungos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: