Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Orai maloniai vėsta, artėja naujas mokslo sezonas, vaikai maximose perka kreideles, o tėvai džiaugiasi, kad galės pasimėgauti laisvesniu, garsesniu rytinuku.

Kaip ir kiekvieną vasaros pabaigą LUNI Kaunas kviečia visus norinčius prisidėti prie savanoriškos ir, teisybę sakant, malonios ir naudingos veiklos. Organizuojamas laisvas laisvų dar nemirusių žmonių (akcininkų) susirinkimas. Čia kiekvienio balsas – reikšmingas, tad nebijokite pristatyti idėjų apie alternatyvaus nemokamo mokslo perspektyvas ir plėtotę.

Į miestą grįžtantiems ir atkeliaujantiems studentams linkime tapti 2009 – ais metais užgimusio iniciatyvinio judėjimo Kaune dalimi. Be abejo, laukiami ne vien studentai. Apskritai, visi tie, kurie domisi ne tik „žmonių“ viršelio pokyčiais, turėtų sudalyvauti aptariamajame Luni suėjime.

Kadangi LUNI Kaunas kolektyvas su metais vis keičiasi, būtina „persikrauti“ ir šiemet. O pasisėdėjimas įvyks lygiai už savaitės, kitą ketvirtadienį (08-30) 18 val., kavinėje Alėja (Laisvės Al. 72) – ten alus pigus, o jau ir šiokia tokia beužsimezganti tradicija, iš Kauno intelektualiųjų laipsnių žemėlapio pasitraukus „Persikui“.

Iki ketvirtadienio,

LUNI Kaunas (Jūs)

www.lunikaunas.lt

http://www.facebook.com/events/466471430053559/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: