(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Prekybos ir laisvalaikio centre “Mega” antrojo aukšto salėje pradedamos rengti parodos bei renginiai, skirti prekybos ir laisvalaikio centro lankytojams. Be nuolatinių pramogų vis dažniau lankytojai bus kviečiami į antro aukšto salėje rengiamas parodas. Prieš keletą dienų “Megoje” sėkmingai praėjusi paroda “Rinkis prekę lietuvišką” paskatino prekybos centro valdytojus plėsti šią veiklą.

“Mūsų atliktos prekybos centro lankytojų apklausos rezultatai parodė, kad žmonės pageidautų daugiau įvairaus pobūdžio renginių, parodų, išskirtinių ekspozicijų, organizuojamų “Megoje”. Įvertinome šiuos pageidavimus, specialiai įrengėme šiam tikslui 1200 kv. m ploto salę, kurioje ir ketiname organizuoti renginius bei parodas”, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą “Mega” valdančios bendrovės “Baltic RED” rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Prekybos centro valdytojai kviečia bendradarbiauti ne tik verslo bei visuomenines organizacijas, bet ir studentus, aplinkinių rajonų bendruomenes, socialines akcijas bei projektus rengiančias organizacijas.

“Norime kurti kaimyniškus santykius ir bendrauti su aplinkinių rajonų gyventojais, būti jų susibūrimų vieta. Tikimės, kad PLC “Mega” rengiamos parodos taps nauja prekybos ir laisvalaikio centro tradicija”, – teigė rinkodaros vadovė.

“Megos” parodų ir ekspozicijų salėje savo idėjas galės įgyvendinti ne tik įmonės bei organizacijos, bet ir pavieniai žmonės, norintys savo kūrinius pristatyti visuomenei.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: