(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šių metų rugpjūčio mėnesio 7-8 dienomis prasidės tinklinio mėgėjų varžybų turnyras skirtas tinklalapio 24bazar.com taurei laimėti. Šis turnyras tęsis tris savaitgalius iš eilės skirtingose Kauno vietovėse trimis etapais: I etapas – 2010m. rugpjūčio 7-8 dienomis prie Kauno marių; II etapas – 2010 rugpjūčio 14-15 dienomis prie Lampėdžių karjero; III etapas – baigiamasis (finalinis) – 2010 rugpjūčio 21-22 dienomis Panemunės pliaže. Idėjos autoriai ir turnyro organizatoriai yra labdaros ir paramos fondas „New family“ bei Lietuvos socialdemokratų partija. Pagrindinis rėmėjas, įsteigęs prizus turnyro laimėtojams, yra tarptautinis automobilių ir nekilnojamojo turto turgus internete 24bazar.com.

Šiuo renginiu organizatoriai siekia populiarinti tinklinį Lietuvoje, suteikiant galimybę tinklininkams – mėgėjams pasirodyti, bei laimėti prizus. Šiuo turnyru norima išaiškinti stiprausią Lietuvos pliažo tinklinio mėgėjų komandą, suteikti galimybę šio sporto entuziastams parodyti savo talentą bei skatinti jaunimą užsiimti naudinga veikla, kuri ilgainiui peraugtų į hobį.

Labdaros ir paramos fondo „New Family“ pagrindiniai tikslai yra jaunimo užimtumo skatinimas, švietimas bei kova su žalingais įpročiais. Kaip pažymėjo fondo vadovė Gabija Jakonytė, siekiama į šį turnyrą pritraukti kuo daugiau jaunimo, todėl asmenims iki 18 metų, o taip pat socialiai remtinų šeimų nariams dalyvavimas yra nemokamas. Pasak vadovės, jei turnyras susilauks pakankamai dėmesio, kitąmet planuojama organizuoti tarpmiestinį tinklinio mėgėjų varžybų turnyrą.

Organizuojant šį renginį buvo tikimasi sulaukti nemažai rėmėjų dėmesio. „Esame atviri naujoms idėjoms, taigi, negalėjome likti abejingi ir neprisidėti prie šio renginio“, sakė 24bazar.com vadovė Loreta Kizelevičienė. „Tikimės, kad renginys pritrauks daugelio žmonių dėmėsį ir susilauks paramos bei aktyvumo. Kviečiame visus gausiai dalyvauti ir nelikti abejingiems šiam renginiui ir organizatoriams, kurie deda daug pastangų, kad visi dalyviai ir žiūrovai smagiai bei naudingai praleistų paskutinį vasaros mėnesį.“

Pasak LSDP Kauno skyriaus nario Tomo Juraičio, turnyras yra skirtas tinklinio mėgėjams, todėl gali dalyvauti visi norintys. Komandą sudarys 2 žmonės, o simbolinis dalyvio mokestis – 10lt (išskyrus asmenis iki 18 metų). Dalyviai turi registruotis tel.: 867528293 arba elektroniniu paštu: tomas.juraitis@gmail.com iki rugpjūčio 6 dienos 23.59 val.

Rungtynės vyks: šeštadieniais ir sekmadieniais – nuo 11.00 val. Esant nepalankioms oro ar susidarius Force major sąlygoms, varžybų vieta, data ir laikas organizatorių sprendimu gali būti keičiama informuojant apie tai renginio dalyvius.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: